Forum: Ruby on Rails Newbie: undefined method `body='

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
Ddc0d54f149d72fdaae41962ed62b2f5?d=identicon&s=25 Bill Spornitz (sporb)
on 2006-01-15 21:58
I'm new to rails and am trying to set up a many-to-many relationship
between questions and possible answers. I have the questions side set
up, and am able to display the range of answers with checkboxes, and
it's all working well, but when I try any of the CRUD operations (edit,
new...) on the answers side I get:

undefined method `body=' for #<Response:0x3677800>

and

e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activerecord-1.13.2/lib/active_record/base.rb:1498:in
`method_missing'
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/base.rb:694:in
`erase_render_results'
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/base.rb:712:in
`erase_results'
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/rescue.rb:28:in
`rescue_action'
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/rescue.rb:108:in
`perform_action'
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/base.rb:369:in
`send'
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/base.rb:369:in
`process_without_session_management_support'
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/session_management.rb:116:in
`process'
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/dispatcher.rb:38:in
`dispatch'
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/webrick_server.rb:117:in
`handle_dispatch'
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/webrick_server.rb:83:in
`service'
e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:104:in `service'
e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:65:in `run'
e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:155:in `start_thread'
e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:144:in `start'
e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:144:in `start_thread'
e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:94:in `start'
e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:89:in `each'
e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:89:in `start'
e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:79:in `start'
e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:79:in `start'
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/webrick_server.rb:69:in
`dispatch'
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/commands/servers/webrick.rb:59
e:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:18:in
`require__'
e:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:18:in
`require'
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.2.5/lib/active_support/dependencies.rb:214:in
`require'
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/commands/server.rb:28
e:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:18:in
`require__'
e:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:18:in
`require'
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.2.5/lib/active_support/dependencies.rb:214:in
`require'
script/server:3

This mystifies me. Any pointers?

Thanks in advance for any help!

-Bill
This topic is locked and can not be replied to.