Newbie: undefined method `body='


#1

I’m new to rails and am trying to set up a many-to-many relationship
between questions and possible answers. I have the questions side set
up, and am able to display the range of answers with checkboxes, and
it’s all working well, but when I try any of the CRUD operations (edit,
new…) on the answers side I get:

undefined method `body=’ for #Response:0x3677800

and

e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activerecord-1.13.2/lib/active_record/base.rb:1498:in
method_missing' e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/base.rb:694:inerase_render_results’
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/base.rb:712:in
erase_results' e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/rescue.rb:28:inrescue_action’
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/rescue.rb:108:in
perform_action' e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/base.rb:369:insend’
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/base.rb:369:in
process_without_session_management_support' e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/session_management.rb:116:inprocess’
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/dispatcher.rb:38:in
dispatch' e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/webrick_server.rb:117:inhandle_dispatch’
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/webrick_server.rb:83:in
service' e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:104:inservice’
e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:65:in run' e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:155:instart_thread’
e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:144:in start' e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:144:instart_thread’
e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:94:in start' e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:89:ineach’
e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:89:in start' e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:79:instart’
e:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:79:in start' e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/webrick_server.rb:69:indispatch’
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/commands/servers/webrick.rb:59
e:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:18:in
require__' e:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:18:inrequire’
e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.2.5/lib/active_support/dependencies.rb:214:in
require' e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/commands/server.rb:28 e:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:18:inrequire__’
e:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:18:in
require' e:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.2.5/lib/active_support/dependencies.rb:214:inrequire’
script/server:3

This mystifies me. Any pointers?

Thanks in advance for any help!

-Bill