Forum: Ruby on Rails trouble installing/configuring RadRails on XP

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
9bb57242b5644fb47f5bfcce0a26025f?d=identicon&s=25 r.g. (Guest)
on 2007-05-27 22:40
(Received via mailing list)
Hello,

(I apologize if this isn't the right place to post this.)

I'm trying to get RadRails up and running on Eclipse 3.2 on Windows
XP.

I followed the instructions at <http://www.aptana.com/docs/index.php/
Integrating_RadRails_with_Aptana>
and the installation seemed to go smoothly.  However, when trying to
follow directions for configuring it at
<http://www.aptana.com/docs/index.php/
Configuring_your_RadRails_setup>, I found that my Preferences dialog
didn't contain the Configuration page under the Rails node, nor did it
contain the Ri/rdoc page, or show the rails icon in the title bar as
image on the web page does.

Am I missing something here? Perhaps my installation didn't proceed
successfully?

I am grateful for any help you guys can provide!

Thanks,
rg
15eb647956921a6bc9655c3513feb139?d=identicon&s=25 lanzm (Guest)
on 2007-05-28 12:23
(Received via mailing list)
try to starte eclipse this way:

  eclipse.exe -clean

and the try to find your plugin with:

  "About Eclispe.. " => "Plug-in Details" or "Feature Details"

marcel
9bb57242b5644fb47f5bfcce0a26025f?d=identicon&s=25 r.g. (Guest)
on 2007-05-28 15:53
(Received via mailing list)
Thanks Marcel.

I can now see the Ruby plugins and their associated information in the
About Eclipse... dialog, so I think something worked correctly.
However, I still can't see any of the configuration panels shown in
the documentation.

Any other explanations that you can think of?

Thanks,
rg
This topic is locked and can not be replied to.