Forum: Ruby on Rails Strange problem with flash videos

Announcement (2017-05-07): is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see and for other Rails- und Ruby-related community platforms.
744419ef0f42821268b41a931ca026e4?d=identicon&s=25 PaP (Guest)
on 2007-05-11 16:54
(Received via mailing list)
Hi everyone i am making a RoR application that contains flv videos
like youtube. It has worked ok when i embedded the flv videos in
moodle but now i have a very strange problem
First of all I use the FLASH PLAYER 3.3 which is a quite common
I have uploaded the videos in the public folder and i have stored
their path in the db
When i enter (so far you can access the app (from the Internet))
it works and i can see the videos
when it changes to
i can see nothing and no Javascript complaints !!! Plus the output
HTML is the same as before. So bizarre !
Also i made a contoller to view the videos by category, it works it
produces the right HTML but the videos do not load neither the
player !

Any ideas, suggestions ?
I do not think anyone has encountered something so strange
744419ef0f42821268b41a931ca026e4?d=identicon&s=25 PaP (Guest)
on 2007-05-11 22:39
(Received via mailing list)
Just to add something
I just checked with WebRick
as i said when i add a slash at end the videos do not appear
and webrick gives me that:

Processing Base#index (for at 2007-05-11 23:31:17) [GET]
  Session ID: bc651fe3d0fac25477d5af2c51212ea4
  Parameters: {}

ActionController::RoutingError (Recognition failed for "/word/category/
    /vendor/rails/railties/lib/dispatcher.rb:38:in `dispatch'
    /vendor/rails/railties/lib/fcgi_handler.rb:54:in `process!'
    /usr/lib/ruby/1.8/fcgi.rb:612:in `each_cgi'
    /usr/lib/ruby/1.8/fcgi.rb:117:in `session'
    /usr/lib/ruby/1.8/fcgi.rb:104:in `each_request'
    /usr/lib/ruby/1.8/fcgi.rb:36:in `each'
    /usr/lib/ruby/1.8/fcgi.rb:609:in `each_cgi'
    /vendor/rails/railties/lib/fcgi_handler.rb:53:in `process!'
    /vendor/rails/railties/lib/fcgi_handler.rb:23:in `process!'

And that thing is the script for the video:
     <script type="text/javascript">
      var FO = {  movie:"flash/
      UFO.create(  FO, "player1");

The strange think is that even when i give directly the link:
It still produces the same error !
This topic is locked and can not be replied to.