Wx gui waterfall sink not working

hi

am using usrp2+WBX ,am doing this simple experiment -
from a signal source i gave 1.5GHz(-20dBm) to usrp2.
in gnu radio companion i gave-UHD:USRP source->wx gui waterfallsink

The Waterfall plot shows only a blue window without any signal and no
control buttons.
when i gave a wx gui fft sink i can see my input signal in fft spectrum
what could have possibly gone wrong with waterfall sink
(am using gnu radio companion 3.6.2,ubuntu 10.04)

any help is appreciated
-deep

On Thu, Aug 29, 2013 at 11:55 PM, deepthi asok [email protected]
wrote:

(am using gnu radio companion 3.6.2,ubuntu 10.04)

any help is appreciated
-deep

Deep,

What if you don’t use a USRP but just a sig_source block into a
throttle into the waterfall plot?

Just want to gauge if that display works at all for you. If this does
work, make sure you are scaling the intensity level of the waterfall
display correctly.


Tom
Visit us at GRCon13 Oct. 1 - 4
http://www.trondeau.com/grcon13

On 09/02/2013 03:47 PM, Tom R. wrote:

what could have possibly gone wrong with waterfall sink
Just want to gauge if that display works at all for you. If this does
work, make sure you are scaling the intensity level of the waterfall
display correctly.

Also, the non-gl version of the waterfall, I’ve found, doesn’t work.


Marcus L.
Principal Investigator
Shirleys Bay Radio Astronomy Consortium
http://www.sbrac.org

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs