With RSpec 1.2.4, autospec runs twice

Hi,

I created a ticket for this in Lighthouse (
https://rspec.lighthouseapp.com/projects/5645/tickets/797-with-rspec-124-autospec-runs-twice).
However, I wanted to throw this out to the mailing list. Has anyone
else
run into this after the 1.2.4 upgrade? Previously on 1.2.2, autospec
was
running properly. I suspect that the issue is related to the DRB server
detection, but I have not dug into it too deep.

Thanks,
Chuck

On Wed, Apr 22, 2009 at 8:29 AM, Charles G.
[email protected] wrote:

Hi,

I created a ticket for this in Lighthouse
(https://rspec.lighthouseapp.com/projects/5645/tickets/797-with-rspec-124-autospec-runs-twice).
However, I wanted to throw this out to the mailing list. Has anyone else
run into this after the 1.2.4 upgrade? Previously on 1.2.2, autospec was
running properly. I suspect that the issue is related to the DRB server
detection, but I have not dug into it too deep.

Did you update the scripts with “script/generate rspec” when you
upgraded?

I did. BTW, I ended up digging into the issue and posted a patch for
the
issue in the bug listed below. In short, DrbCommandLine.run is
returning
nil even if the running against Drb server succeeds. This causes the
logic
in Spec::runner::OptionParser.parse_drb to return false which in turn
causes
the specs to be run locally.

Thanks,
Chuck

On Wed, Apr 22, 2009 at 11:12 AM, Charles G.
[email protected] wrote:

I did. BTW, I ended up digging into the issue and posted a patch for the
issue in the bug listed below. In short, DrbCommandLine.run is returning
nil even if the running against Drb server succeeds. This causes the logic
in Spec::runner::OptionParser.parse_drb to return false which in turn causes
the specs to be run locally.

Cool - thanks for the patch!

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs