Where did tmcode go?


#1

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Hej!

I just realized that my code snippets don’t look acceptable anymore.
I guess that’s because
I’ve used the typo:tmcode macro for them. Is this completely gone or
am I just doing something
wrong? BTW, I’m on r1387.

Urban


http://bettong.net

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.6 (Darwin)

iD8DBQFF/liqggNuVCIrEyURAuRxAJ9KIkyXgJrHY4bLi+KIeUctfVNhhwCfTDal
TXMFVicSv1aDyEafEg/HIPw=
=Qa9l
-----END PGP SIGNATURE-----


#2

Urban H. removed_email_address@domain.invalid writes:

Hej!

I just realized that my code snippets don’t look acceptable anymore.
I guess that’s because
I’ve used the typo:tmcode macro for them. Is this completely gone or
am I just doing something
wrong? BTW, I’m on r1387.

I’m not sure, it looks like all the post macros have gone. I think
it’s an issue with Rails’s autoload system changing. Again.

Rest assured that I’m looking into it (I use typo:code myself, but the
issue is the same).


#3

Le 19 mars 07 à 19:25, Piers C. a écrit :

I’m not sure, it looks like all the post macros have gone. I think
it’s an issue with Rails’s autoload system changing. Again.

Rest assured that I’m looking into it (I use typo:code myself, but the
issue is the same).

I’m having a look as this may be my fault.
I have forced the order typo loads its plugins to have the localize
load the first.
Maybe it comes from this point.

There will be a 4.1.1 release soon mostly to fix bugs

Frederic


Frédéric de Villamil
removed_email_address@domain.invalid tel: +33 (0)6 62 19 1337


#4

Frederic de Villamil removed_email_address@domain.invalid writes:

wrong? BTW, I’m on r1387.
Maybe it comes from this point.
Hmm… weirdly it’s not breaking on my laptop, just on my production
server. Both in production mode, both with the same version of
rails. Very weird.