WEBrick wouldnt start


#1

hi guys, just did a search and cant find anything helpful…

suddenly my WEBrick cant start… omg… dunno wat’s wrong with it

that’s wat i typed :

…$ruby script/server
=> Booting WEBrick…
…$

that’s all… i dont even know wat’s wrong and when i did a ps -F -C
ruby, i also couldnt find anything…

did i jsut corrupt the file or wat???

thanks for your help in advance!


#2

try to “ps ax | grep ruby” …


#3

Jeremy wrote:

try to “ps ax | grep ruby” …

oh tryied that… and i saw one file runing … the dispatch.fcgi…

is tat the problem??


#4

“bao” == bao lee removed_email_address@domain.invalid writes:

suddenly my WEBrick cant start… omg… dunno wat’s wrong with it

Well, what did you do to it before it broke?

	     Calle D. <removed_email_address@domain.invalid>
	 http://www.livejournal.com/users/cdybedahl/
   "Facts are for people with weak opinions." -- Lars Willför, I]M

#5

Calle D. wrote:

“bao” == bao lee removed_email_address@domain.invalid writes:

suddenly my WEBrick cant start… omg… dunno wat’s wrong with it

Well, what did you do to it before it broke?

       Calle D. <removed_email_address@domain.invalid>
   http://www.livejournal.com/users/cdybedahl/
   "Facts are for people with weak opinions." -- Lars Willf�r, I]M

yeah… dunno why it can work again…cos i am working with a few ppl
and we are all connected via ssh… think maybe the server is down
that’s why i cant load WEBrick…

thanks for all your help! Calle Dybedah and Jeremy ! :smiley: