User Engine - Login Engine testing

Is it possible that the User Engine plugin breaks the Login Engine
tests? Yesterday when I just had the Login engine the tests had no
errors. Today, after the installation of the user engine, the tests are
all broken.

I’m trying to dive deeper into the Login tests, but I’m pretty new to
testing in general and I’m not exactly sure what I’m looking for. I’m
thinking that I need to modify the Login tests to include the usernames
and passwords used with the bootstrap for the User Engine. I think the
tests might be failing because the users created don’t have permissions
in user_roles table.

Has anyone experienced anything like this? Does anyone think I’m on the
right track?

I guess a bigger question is if the User engine is layered on, or
modifies the Login engine, are the test rewritten in such a way that the
entire package works? I would think that an enhancement shouldn’t break
it’s dependencies tests. Anyways, it’s all great stuff, I’m trying to
get the testing tight.

The testing situation for the UserEngine in general, and certainly for
the UserEngine-on-top-of-the-LoginEngine could almost certainly be
tightened up. I would actually expect the LoginEngine tests to fail
with the UserEngine installed, since the LoginEngine won’t know
anything about the new restrictions on access.

I would suggest that the UserEngine probably needs to have adapted
versions of the LoginEngine’s tests, if the current UserEngine tests
don’t provide sufficient coverage… it’s definitely an area that
needs work.

  • james

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs