Upgrade Problems on 1.8.4

I just upgraded my ruby installation from 1.8.2-15 to 1.8.4-20. Now
when trying to run my application in Webrick, the login page croaks
with a syntax error I cant figure out! It used to work fine with
1.8.2-15! Here is a dump of the error. Any help will be highly
appreciated

compile error
./script/…/config/…/app/views/login/login.rhtml:13: syntax error

10:
11: <%= form_tag %>
12:
13:


14:
15:
16:

#{RAILS_ROOT}/app/views/login/login.rhtml:13:in compile_template' c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.3/lib/action_view/base.rb:305:incompile_and_render_template’
c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.3/lib/action_view/base.rb:290:in
render_template' c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.3/lib/action_view/base.rb:249:inrender_file’
c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.3/lib/action_controller/base.rb:699:in
render_file' c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.3/lib/action_controller/base.rb:621:inrender_with_no_layout’
c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.3/lib/action_controller/layout.rb:251:in
render_without_benchmark' c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.3/lib/action_controller/benchmarking.rb:53:inrender’
c:/programs/ruby/lib/ruby/1.8/benchmark.rb:293:in measure' c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.3/lib/action_controller/benchmarking.rb:53:inrender’
c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.3/lib/action_controller/base.rb:911:in
perform_action_without_filters' c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.3/lib/action_controller/filters.rb:368:inperform_action_without_benchmark’
c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.3/lib/action_controller/benchmarking.rb:69:in
perform_action_without_rescue' c:/programs/ruby/lib/ruby/1.8/benchmark.rb:293:inmeasure’
c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.3/lib/action_controller/benchmarking.rb:69:in
perform_action_without_rescue' c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.3/lib/action_controller/rescue.rb:82:inperform_action’
c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.3/lib/action_controller/base.rb:381:in
process_without_filters' c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.3/lib/action_controller/filters.rb:377:inprocess_without_session_management_support’
c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.3/lib/action_controller/session_management.rb:117:in
process' c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.4/lib/dispatcher.rb:38:indispatch’
c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.4/lib/webrick_server.rb:115:in
handle_dispatch' c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.4/lib/webrick_server.rb:81:inservice’
c:/programs/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:104:in service' c:/programs/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:65:inrun’
c:/programs/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:173:in start_thread' c:/programs/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:162:instart_thread’
c:/programs/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:95:in start' c:/programs/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:92:instart’
c:/programs/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:23:in start' c:/programs/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:82:instart’
c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.4/lib/webrick_server.rb:67:in
dispatch' c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.4/lib/commands/servers/webrick.rb:59 c:/programs/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:inrequire’
c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.3.1/lib/active_support/dependencies.rb:147:in
require' c:/programs/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.4/lib/commands/server.rb:30 c:/programs/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:inrequire’
script/server:3

On 8/2/06, [email protected] [email protected] wrote:

10:
11: <%= form_tag %>
12:
13:


14:
15:
16:

#{RAILS_ROOT}/app/views/login/login.rhtml:13:in `compile_template’

I don’t see anything wrong with it. Try looking before that if there
is some missing quote or %> tag or bracket…

Maybe you’ve got some explanation what’s wrong?

J.

Could not find any Jan. I uninstalled 1.8.4.20 and went back to
1.8.2.15 and everything just works fine. This is sort fo crazy. Thanks
a ton for your reply.

I am really confused because of the error message.

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs