Unable to login


#1

Hi,

I registered to this forum a few days ago. Everything went fine, I was
able to login, post messages etc. I’m behind a different computer now
and suddenly I’m unable to login. The login form doesn’t give any errors
(so the password is correct, because using a wrong password does give an
error) but it’s not loggin me in either. Cookies are enabled, and I see
a cookie being set with a session id.
Anyone else who has seen this before?


#2

Arjen Roodselaar wrote:

Hi,

I registered to this forum a few days ago. Everything went fine, I was
able to login, post messages etc. I’m behind a different computer now
and suddenly I’m unable to login. The login form doesn’t give any errors
(so the password is correct, because using a wrong password does give an
error) but it’s not loggin me in either. Cookies are enabled, and I see
a cookie being set with a session id.
Anyone else who has seen this before?

I, too, am seeing this.


#3

Jim W. wrote:

Arjen Roodselaar wrote:

Hi,

I registered to this forum a few days ago. Everything went fine, I was
able to login, post messages etc. I’m behind a different computer now
and suddenly I’m unable to login. The login form doesn’t give any errors
(so the password is correct, because using a wrong password does give an
error) but it’s not loggin me in either. Cookies are enabled, and I see
a cookie being set with a session id.
Anyone else who has seen this before?

I, too, am seeing this.

Could you please try it again? I have fixed a potential problem with the
session_store.


#4

Andreas S. wrote:

Could you please try it again? I have fixed a potential problem with the
session_store.

Ahh, that did it. Thanks!

– Jim (off to catch up on Rubytalk after the holidays) Weirich