The http output chain is empty

Hello!

Could some one explain what could be the reason for below alert and
when
exactly it can occur ?

“the http output chain is empty”

I have been noticing this alert in error log of Nginx-1.5.12.

Thanks,
Makailol

Maybe related to http://trac.nginx.org/nginx/ticket/132

Posted at Nginx Forum:
http://forum.nginx.org/read.php?2,249721,249725#msg-249725

Hi,

I am not sure how to debug this issue, could someone help me with this?

This is my Nginx configure argument.

nginx -V

nginx version: nginx/1.5.12
built by gcc 4.4.7 20120313 (Red Hat 4.4.7-3) (GCC)
TLS SNI support enabled
configure arguments: --prefix=/etc/nginx --sbin-path=/usr/sbin/nginx
–conf-path=/etc/nginx/nginx.conf
–error-log-path=/var/log/nginx/error.log
–http-log-path=/var/log/nginx/access.log --pid-path=/var/run/nginx.pid
–lock-path=/var/run/nginx.lock
–http-client-body-temp-path=/var/cache/nginx/client_temp
–http-proxy-temp-path=/var/cache/nginx/proxy_temp
–http-fastcgi-temp-path=/var/cache/nginx/fastcgi_temp
–http-uwsgi-temp-path=/var/cache/nginx/uwsgi_temp
–http-scgi-temp-path=/var/cache/nginx/scgi_temp --user=nginx
–group=nginx
–with-http_ssl_module --with-http_realip_module
–with-http_addition_module --with-http_sub_module
–with-http_dav_module
–with-http_flv_module --with-http_mp4_module --with-http_gunzip_module
–with-http_gzip_static_module --with-http_random_index_module
–with-http_secure_link_module --with-http_stub_status_module
–with-http_auth_request_module --with-mail --with-mail_ssl_module
–with-file-aio --with-ipv6 --with-cc-opt=’-O2 -g -pipe -Wall
-Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -fexceptions -fstack-protector
–param=ssp-buffer-size=4 -m64 -mtune=generic’ --with-http_spdy_module
–add-module=/rpmbuild/BUILD/nginx-1.5.12/ngx_http_substitutions_filter_module
–add-module=/rpmbuild/BUILD/nginx-1.5.12/ngx_devel_kit-master
–add-module=/rpmbuild/BUILD/nginx-1.5.12/lua-nginx-module-master

Thanks,
Makailol

Hello!

On Tue, Apr 29, 2014 at 06:09:36PM +0530, Makailol C. wrote:

configure arguments: --prefix=/etc/nginx --sbin-path=/usr/sbin/nginx
–with-http_flv_module --with-http_mp4_module --with-http_gunzip_module
–with-http_gzip_static_module --with-http_random_index_module
–with-http_secure_link_module --with-http_stub_status_module
–with-http_auth_request_module --with-mail --with-mail_ssl_module
–with-file-aio --with-ipv6 --with-cc-opt=’-O2 -g -pipe -Wall
-Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -fexceptions -fstack-protector
–param=ssp-buffer-size=4 -m64 -mtune=generic’ --with-http_spdy_module
–add-module=/rpmbuild/BUILD/nginx-1.5.12/ngx_http_substitutions_filter_module
–add-module=/rpmbuild/BUILD/nginx-1.5.12/ngx_devel_kit-master
–add-module=/rpmbuild/BUILD/nginx-1.5.12/lua-nginx-module-master

First of all, I would recommend you to try reproducing the problem
without 3rd party modules.

Some more debugging hints can be found here:

http://wiki.nginx.org/Debugging


Maxim D.
http://nginx.org/

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs