The http output chain is empty bug (nginx lua module)

nginx >= 1.5.7
nginx-lua-module >= 0.9.8 (possibly older version)
CentOS 6

./sbin/nginx -V

nginx version: nginx/1.5.7
built by gcc 4.4.7 20120313 (Red Hat 4.4.7-3) (GCC)
configure arguments: --add-module=…/lua-nginx-module

Config file

user nginx;
worker_processes 1;

error_log /var/log/nginx/nginx-error.log error;

events {
use epoll;
}

http {
gzip on;

server {
listen 80;
root /usr/local/nginx/html;

location = /empty/ {
  empty_gif;
}

location = /include/ {
  content_by_lua '
    ngx.location.capture("/empty/")
    ngx.location.capture("/empty/")
  ';
}

location = /ssi.html {
  ssi on;
}

}
}

Content of /usr/local/nginx/html/ssi.html
HEADER

Or request http://localhost/ssi.html (with header Accept-Encoding: gzip)
become blank response (without headers and without body)
And in log
[alert] 20457#0: *1 the http output chain is empty, client: 127.0.0.1,
server: , request: “GET /ssi.html HTTP/1.1”, subrequest: “/include/”

How I can fix it?

Posted at Nginx Forum:
http://forum.nginx.org/read.php?2,250689,250689#msg-250689

See http://trac.nginx.org/nginx/ticket/132

Posted at Nginx Forum:
http://forum.nginx.org/read.php?2,250689,250692#msg-250692

Hello!

On Fri, Jun 06, 2014 at 06:13:15AM -0400, itpp2012 wrote:

See http://trac.nginx.org/nginx/ticket/132

Unlikely it’s related.


Maxim D.
http://nginx.org/

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs