Text_field_with_auto_complete and Safari browsers


#1

I have a text field with auto complete that allows a user to choose a
name from the list and when that name is selected that name is taken out
of the list of available username to select from.

Today I got notification that someone using my app uses Safari and the
described functionality doesn’t work in Safari. In order to make it work
I thought I might be able to do some kind of browser detection and then
have it display a normal dropdown instead of the auto complete, and then
I found that won’t work because that list is just to big to be displayed
in a normal drop down, which leads me back to the auto complete.

Has anyway got text_field_with_auto_complete to work in a Safari
browser?

Thanks,

-S


#2

What I have found out is that when my text_field_with_auto_complete is
wrapped within a form_remote_tag it doesn’t work, however, when I use a
normal form_tag is works. The problem is that I need the functionality
that the form_remote_tag gives me. Has anyone else encountered this
problem and could you share on how to fix it.

Thanks,

-S


#3

I am still having this problem, however, now the IDE I use (Aptana)
seems to think that I am missing some kind of tag and gives me a
“illegally formed XML” error. I know this isn’t a forum for Aptana but I
am not entirly convinced that there is in fact an error since, as far as
I can see, all tags are closed and created properly. My problem and this
error started when I started messing around with this auto_complete
field and I am pretty sure it is related.

What is happening is that the auto_complete field creates a drop-down as
I type but does not select anything when I click on it. Also, in another
part of my app I have an auto_complete field that work wonderfully -
this is in the Safari browser. My question is has anyone experienced any
kind of strange behavor in the Safari browser concerning auto_complete
field? And how did you solve them?

I should also add that the two fields mentioned before seemed to be
formatted exactly the same so it is a bit of a mystery to me why one
works and the other does not.

Thanks,

-S