Sudden Strange Webrick Error: Errno::ECONNABORTED


#1

Hello,

I’ve been developing an application (on Windows), and everything was
going pretty well, but I suddenly began getting this weird error back
from Webrick after submitting something through ajax, and only through
ajax. I’m submitting a form through ajax, and it is being process
properly - with all the interaction with the database happening
without problem. The response though, is this error:

Errno::ECONNABORTED
An established connection was aborted by the software in your host
machine. - connect(2)

Here is the controller method:

def save_review
review = Review.new(params[:review])
@chapter = Chapter.find(params[:chapterid])
@chapter.reviews << review
review.story_id = @chapter.story_id
if review.save
ReviewAlerts.deliver_alert_author(@chapter.story.user,
@chapter.story, review)
flash[:Ajax] = “Review Successfully Submited”
render :partial => ‘options’
else
flash[:Ajax] = “There was a problem with your review”
render :partial => ‘options’
end
end

Ajax methods that do not require database access execute just fine.
I’m using MySQL for the database server, but everything seems to be
working. Forms not submitted through Ajax seem to work without a
problem, and every page has data from the database pulled from it.
They work as well.

A google search for “Errno::ECONNABORTED” did not turn up with
anything userful, which makes me wonder if someone spelled something
wrong in the somewhere, but I can’t be sure.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
Josh


#2

Please Disregard. This was happening because I was not supressing
Action Mailer errors.

On 2/9/06, Josh C. removed_email_address@domain.invalid wrote:

Errno::ECONNABORTED
An established connection was aborted by the software in your host
machine. - connect(2)


#3

Josh C. wrote:

Please Disregard. This was happening because I was not supressing
Action Mailer errors.

On 2/9/06, Josh C. removed_email_address@domain.invalid wrote:

Errno::ECONNABORTED
An established connection was aborted by the software in your host
machine. - connect(2)

Hello,

I also found the same error, and don’t know why. I delete one file, but
the error occurs, and then the deletion of the file will fail.
Here is the log:
http://localhost:3000/idt_web/delete_test_vector/IdtTestCases2007116133144China+Standard+Time748000.csv?onclick=actionbutton_clicked%3Dtrue%3B
-> /idt_web/set_test_vector
[2007-11-06 13:32:08] ERROR Errno::ECONNABORTED: An established
connection was aborted by the software in your host machine.
C:/Program
Files/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpresponse.rb:324:in write' C:/Program Files/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpresponse.rb:324:in<<’
C:/Program
Files/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpresponse.rb:324:in _write_data' C:/Program Files/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpresponse.rb:296:insend_body_string’
C:/Program
Files/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpresponse.rb:187:in send_body' C:/Program Files/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpresponse.rb:104:insend_response’
C:/Program Files/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:79:in
run' C:/Program Files/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:173:instart_thread’
C:/Program Files/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:162:in
start' C:/Program Files/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:162:instart_thread’
C:/Program Files/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:95:in
start' C:/Program Files/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:92:ineach’
C:/Program Files/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:92:in
start' C:/Program Files/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:23:instart’
C:/Program Files/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:82:in
start' C:/Program Files/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.4/lib/webrick_server.rb:67:indispatch’
C:/Program
Files/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.4/lib/commands/servers/webrick.rb:59
C:/Program
Files/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in
gem_original_require' C:/Program Files/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:inrequire’
C:/Program
Files/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.3.1/lib/active_support/dependencies.rb:147:in
require' C:/Program Files/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.4/lib/commands/server.rb:30 C:/Program Files/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:ingem_original_require’
C:/Program
Files/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in
require' C:/Program Files/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.3.1/lib/active_support/dependencies.rb:147:inrequire’
script/server:3
I don’t know what is the wrong. Any reply will be greatly appreciated.
Thank you in advance!

Liya