Subversion and unrecognized URL scheme error

Hello–

I believe I have installed subversion and all of its dependencies
correctly. I also edited the .bashrc and .bash_profile files according
to the numerous directions i found. (one of which is here, for bluehost:
http://wiki.oursky.com/index.php/Setup_a_BlueHost_Account#Make_Subversion_Dep_.28Apr.2C_Apr-Util.29).

However, every time i try to access a repository i get the ‘unrecognized
URL scheme error’. Does anyone know what I am doing wrong? I’m not sure
if this is even the right forum for this question, but i figured if
someone knew they would answer or otherwise point me in the right
direction.

Thanks,
Damonica

On Oct 8, 2007, at 7:33 AM, Damonica Miller wrote:

‘unrecognized
URL scheme error’.

What command are you using to access your repo?


Jason P.
[email protected]

“The computer allows you to make mistakes
faster than any other invention, with the
possible exception of handguns and tequila.”

-Mitch Ratcliffe

Jason P. wrote:

What command are you using to access your repo?

i’m actually trying to install a radiant(cms) extention using the
following command:

svn export
http://svn.seancribbs.com/svn/rails/plugins/extensions/page_attachments
vendor/extensions/page_attachments

following the directions here: http://wiki.radiantcms.org/Extensions
(using the ‘Alternately’ directions as i am not using subversion for my
project).

I do know that the link exists and the files are there and that i am in
the correct directory before trying to execute the command…but this is
all very new to me, so troubleshooting is pretty much nil–and of course
my webhost doesn’t support it so they’re no help on this one.

Thanks for your help.

On Oct 8, 2007, at 7:57 AM, Damonica Miller wrote:

vendor/extensions/page_attachments
all very new to me, so troubleshooting is pretty much nil–and of
course
my webhost doesn’t support it so they’re no help on this one.

I’m able to run your svn export command successfully. It sounds like
you may’ve missed a step when installing svn.


Jason P.
[email protected]

“The computer allows you to make mistakes
faster than any other invention, with the
possible exception of handguns and tequila.”

-Mitch Ratcliffe

Jason P. wrote:

I’m able to run your svn export command successfully. It sounds like
you may’ve missed a step when installing svn.

thanks everyone…i did rule out all of the other issues, so i know
there was something with the svn. there is something particular with my
webhost that is causing the problem since i did install and make all of
the documented changes…though it’s not supported by my hosting co i’m
hoping someone in the forum there will get back to me–there seems to be
at least one person that got this to work.

thanks for your help.

damonica

correctly. I also edited the .bashrc and .bash_profile files according
someone knew they would answer or otherwise point me in the right
direction.

Thanks,
Damonica

Posted via http://www.ruby-forum.com/.

Have you ruled out the answers from their FAQ?

http://subversion.tigris.org/faq.html#unrecognized-url-error

HTH,

Felix

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs