Setup problem


#1

Hi Guys

Just installed Radient, its pretty awsome, really loving your work.

However I have the following problem…

The admin section works without a hitch, but whenever I go to view the
front
end of the site I get the following error message…

NoMethodError in SiteController#show_page
undefined method `content_type’ for #Layout:0xb7921fe8

#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/activerecord/lib/active_record/base.rb:1792:in
method_missing' #{RAILS_ROOT}/vendor/rails/activerecord/lib/active_record/associations/assoc iation_proxy.rb:110:inmethod_missing’
#{RAILS_ROOT}/app/models/behavior.rb:49:in process' #{RAILS_ROOT}/lib/advanced_delegation.rb:10:inprocess’
#{RAILS_ROOT}/app/controllers/site_controller.rb:23:in `show_page’

Which seems odd, as the admin section works perfectly!

Anyone know why this might be happening?

Thanks

Tim P.


This e-mail has been scanned for all viruses by Star. The
service is powered by MessageLabs. For more information on a proactive
anti-virus service working around the clock, around the globe, visit:


#2

This happened to me, but I had updated an older version and forgot to
update the database. On a fresh install, I’m not sure what would cause
this. There is a “content_type” field in the Layouts table of the
database, but it’s blank for all my layouts so I dunno.


#3

On 6/5/06, Tim P. removed_email_address@domain.invalid wrote:

NoMethodError in SiteController#show_page
undefined method `content_type’ for #Layout:0xb7921fe8

rake migrate should probably fix your problem. It is necessary
whenever the schema change.