Script/plugin update [plugin_or_engine_name] broken?


#1

I’ve created a couple of engines for use with some internal projects
here and stuck them in their own svn repos.

Then I have other svn-stored projects I want to use the engines with.
Both the projects and the engines are updated quite a bit.

So I install the engine from my project: script/plugin install
http://<path_to_engine_repo>/<engine_name>

Then later I commit some changes to the engine.

So then I go to my project and try to update the plugin: script/plugin
update <engine_name>

I get: "Updating plugin: <engine_name> " and no errors as a result.

But the source code of the engine is NOT updated in the project. Arrg.
Any ideas? (I would hate to blow away my engine with an rm -rf and
reinstall everytime I make a tweak)

Any suggestions appreciated! Thanks!

(X posted on the RoR list, got a nil response)


#2

I wouldn’t bother with the script/plugin command for your own engines

  • why not just set SVN externals to your engine repositories and use
    ‘svn update’ to pull in the latest changes?

  • james

On 3/21/06, Lance D. removed_email_address@domain.invalid wrote:

(X posted on the RoR list, got a nil response)


Posted via http://www.ruby-forum.com/.


engine-developers mailing list
removed_email_address@domain.invalid
http://lists.rails-engines.org/listinfo.cgi/engine-developers-rails-engines.org

  • J *
    ~

#3

You’re right - that’s a much better idea. Thanks for lifting my head
out of the sand.

James A. wrote:

I wouldn’t bother with the script/plugin command for your own engines

  • why not just set SVN externals to your engine repositories and use
    ‘svn update’ to pull in the latest changes?

  • james

On 3/21/06, Lance D. removed_email_address@domain.invalid wrote:

(X posted on the RoR list, got a nil response)


Posted via http://www.ruby-forum.com/.


engine-developers mailing list
removed_email_address@domain.invalid
http://lists.rails-engines.org/listinfo.cgi/engine-developers-rails-engines.org

  • J *
    ~