RubyForge update (final)

OK…so Tom has pulled a full day and everything looks like its up
and running.

Please let us know if things are not as they should be.

Best,

Rich & Tom
RubyForge Support Team

Richard K. wrote:

OK…so Tom has pulled a full day and everything looks like its up
and running.

Please let us know if things are not as they should be.

Best,

Rich & Tom
RubyForge Support Team

It appears to still be down in some areas.

I’m not able to download any windows binaries:

Rails Packages: http://rubyforge.org/frs/?group_id=307
Windows Ruby Installer:
http://rubyforge.org/frs/download.php/4174/ruby182-15.exe
Ruby Gems:
http://rubyforge.org/frs/download.php/5208/rubygems-0.8.11.zip

I get 404’s for all of 'em.

On 6/20/06, Steve H. [email protected] wrote:

http://rubyforge.org/frs/download.php/5208/rubygems-0.8.11.zip

I get 404’s for all of 'em.

As do I. I suspect the DNS change has not yet fully propagated.

I’ll try again in the morning.

I was able to download each of them so it may be a DNS issue.

Will make sure its not a mirror issue though…

Best,

Rich

On Wed, 2006-06-21 at 08:17 +0900, Richard K. wrote:

I was able to download each of them so it may be a DNS issue.

Will make sure its not a mirror issue though…

Hm, I was able to download them as well… you may want to give the DNS
propagation a few more hours…

Yours,

Tom

Hi,

Hm, I was able to download them as well… you may want to give the DNS
propagation a few more hours…

Yours,

Tom

I still cannot browse CVS Repository.
The link http://rubyforge.org/cgi-bin/viewvc.cgi/?cvsroot=win32utils
returns
404 Error.
Is this also DNS Problem?

Regards,

Park H.

Hi,

I still cannot browse CVS Repository.
The link http://rubyforge.org/cgi-bin/viewvc.cgi/?cvsroot=win32utils returns
404 Error.
Is this also DNS Problem?
404 errors are definitely not 404 errors. viewcvs does not work for
SVN too, but it gives an other error:
Traceback (most recent call last): File
“/usr/local/viewvc/bin/cgi/viewvc.cgi”, line 56, in ? import sapi
ImportError: No module named sapi

Cheers,
Vincent I.

On Wed, 2006-06-21 at 16:52 +0900, Park H. wrote:

I still cannot browse CVS Repository.
The link http://rubyforge.org/cgi-bin/viewvc.cgi/?cvsroot=win32utils returns
404 Error.
Is this also DNS Problem?

Ah, OK, thanks, this is a problem with the Python/Subversion bindings…
working on that now.

Yours,

Tom

Vincent I. wrote:

“/usr/local/viewvc/bin/cgi/viewvc.cgi”, line 56, in ? import sapi
ImportError: No module named sapi

Cheers,
Vincent I.

I noticed I had to flush my dns cache on my Windows box:

ipconfig /flushdns

If that still doesn’t work, modify your hosts file directly:

205.234.109.18 gems.rubyforge.org rubyforge.org

Regards,

Dan

On Wed, 2006-06-21 at 22:24 +0900, [email protected] wrote:

Richard K. wrote:

OK…so Tom has pulled a full day and everything looks like its up
and running.

Please let us know if things are not as they should be.

Trying to upload web docs and I’m getting a permission denied error on
the scp.

Hm, which project? Also, we can probably take this offlist to reduce
noise, just email me at [email protected]

Thanks,

tom

Richard K. wrote:

OK…so Tom has pulled a full day and everything looks like its up
and running.

Please let us know if things are not as they should be.

Trying to upload web docs and I’m getting a permission denied error on
the scp.

(Note I first got an error on the RSA key, but I just blanked that out
an started fresh.)

Thanks,
T.

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs