Routing problem

Hi,

I am having a routing problem and can’t figure out why its happing. I
have added the following line in my routing.rb file.

map.connect ‘name/:id’, :controller => ‘controller_name’, :action =>
‘action_name’

When I use http://domain.com/controller_name/action_name/id then it
works fine on the local machine using webrick as well as on a live site
using apache. But when I use http://domain.com/name/id then it crashes
the webrick on local machine and gives the regular “Application error”
on the live server using apache. However, in case of Apache it starts
working again if I refresh my browser.

Any help on how to sort this will be very much appreciated.

Thanks in advance.

Nas

Nas wrote:

Hi,

I am having a routing problem and can’t figure out why its happing. I
have added the following line in my routing.rb file.

map.connect ‘name/:id’, :controller => ‘controller_name’, :action =>
‘action_name’

When I use http://domain.com/controller_name/action_name/id then it
works fine on the local machine using webrick as well as on a live site
using apache. But when I use http://domain.com/name/id then it crashes
the webrick on local machine and gives the regular “Application error”
on the live server using apache. However, in case of Apache it starts
working again if I refresh my browser.

Any help on how to sort this will be very much appreciated.

Thanks in advance.

Nas

Sorted, in the map.connect ‘name/:id’, :controller => ‘controller_name’,
:action => 'action_name I was using “profile/:id” for name/:id and when
I changed profile to something else then it worked…don’t know the
reason yet.

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs