RoR install on slackware not going well

Hi all,

We have been pulling our hair out trying to get RoR up and running on a
slackware linux box.

It looks like everthing is right, the symbolic link gives us the RoR
welcome screen but the ‘About your applicationâ??s environment’ link
returns the following:

Not Found
The requested URL /APContacts/rails/info/properties was not found on
this server.

The webrick server runs the application without error, however apache
1.3 does not recognize the ruby controllers.

I have tested fcgi with pearl scripts so I know it is working.

The most frustrating part of my story is that we have 3 linux servers
running here and I get to this same point with all of them.

This baby is a tough nut to crack!

I have a personal linux hosting site with RoR running and it works just
fine with the symbolic links, I can mix php with ruby on the same HTTP
port no problem.

This is my goal here at work. Any ideas out there??

Thanks

Which Slackware version? Have you configured FCGIHandler in apache for
your Rails app?

Long
www.edgesoft.ca

Check12 wrote:

Hi all,

We have been pulling our hair out trying to get RoR up and running on a
slackware linux box.

It looks like everthing is right, the symbolic link gives us the RoR
welcome screen but the ‘About your applicationâ??s environment’ link
returns the following:

Not Found
The requested URL /APContacts/rails/info/properties was not found on
this server.

The webrick server runs the application without error, however apache
1.3 does not recognize the ruby controllers.

I have tested fcgi with pearl scripts so I know it is working.

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs