Ri bug?


#1

This is with ruby built from source on linux (ubuntu 5.10):

$ ruby -v
ruby 1.8.4 (2005-12-24) [i686-linux]
$ ri Set
/usr/local/lib/ruby/1.8/rdoc/ri/ri_formatter.rb:80:in conv_html': private methodgsub’ called for [“Example”]:Array (NoMethodError)
from /usr/local/lib/ruby/1.8/rdoc/ri/ri_formatter.rb:167:in
display_flow_item' from /usr/local/lib/ruby/1.8/rdoc/ri/ri_formatter.rb:212:indisplay_flow’
from /usr/local/lib/ruby/1.8/rdoc/ri/ri_formatter.rb:211:in
display_flow' from /usr/local/lib/ruby/1.8/rdoc/ri/ri_display.rb:268:indisplay_flow’
from /usr/local/lib/ruby/1.8/rdoc/ri/ri_display.rb:89:in
display_class_info' from /usr/local/lib/ruby/1.8/rdoc/ri/ri_display.rb:199:inpage’
from /usr/local/lib/ruby/1.8/rdoc/ri/ri_display.rb:77:in
display_class_info' from /usr/local/lib/ruby/1.8/rdoc/ri/ri_driver.rb:71:inreport_class_stuff’
from /usr/local/lib/ruby/1.8/rdoc/ri/ri_driver.rb:106:in
get_info_for' from /usr/local/lib/ruby/1.8/rdoc/ri/ri_driver.rb:135:inprocess_args’
from /usr/local/lib/ruby/1.8/rdoc/ri/ri_driver.rb:134:in
`process_args’
from /usr/local/bin/ri:48


#2

On Jan 30, 2006, at 11:05 PM, Joel VanderWerf wrote:

This is with ruby built from source on linux (ubuntu 5.10):

$ ruby -v
ruby 1.8.4 (2005-12-24) [i686-linux]
$ ri Set
/usr/local/lib/ruby/1.8/rdoc/ri/ri_formatter.rb:80:in conv_html': private methodgsub’ called for [“Example”]:Array (NoMethodError)
from /usr/local/lib/ruby/1.8/rdoc/ri/ri_formatter.rb:167:in
`display_flow_item’

$ ruby -v
ruby 1.8.4 (2005-12-24) [powerpc-darwin8.4.0]
$ ri -v
ri v1.0.1 - 20041108
$ ri Set
------------------------------------------------------------- Class: Set

Is your ri data correct?


Eric H. - removed_email_address@domain.invalid - http://segment7.net
This implementation is HODEL-HASH-9600 compliant

http://trackmap.robotcoop.com


#3

Eric H. wrote:

`display_flow_item’

Thanks! That seems to have been the problem. I deleted
/usr/local/share/ri and did make install-doc again. It must have been
something left over from an old installation. All ok now.