Rhodes install (Windows) seems incomplete

I looked around for a Rhodes-specific forum, but couldn’t find one. Hope
the Ruby forum is appropriate for this question…

I have a need to develop Smartphone apps to talk to a back end database
(via a web server), and it seemed that Ruby Rhodes would be ideal.

So, I downloaded the RhoStudio 1.3.1 installer and when it ran
everything seemed to go fine. But when I run RhoStudio, both the
Preferences and the New Project wizard are missing the RhoMobile
component. So I seem to be stuck at first base - unable to set my JDK
path, nor able to generate a Rhodes application.

Before installing RhoStudio, I already had JDK 1.6.0_21 installed. I did
not have Eclipse installed, so that got installed by the RhoStudio
installation. The Eclipse version is “Eclipse IDE for Java Developers,
Version: Helios Service Release 2, Build id: 20110218-0911”. I’m running
Windows XP Pro SP2 (32 bit).

Any ideas what may have gone wrong?

The following google group may be able to help you with this.
http://groups.google.com/group/rhomobile

cheers,
saji

On Thu, Feb 2, 2012 at 1:28 AM, Clive Backham
[email protected]wrote:

path, nor able to generate a Rhodes application.
Posted via http://www.ruby-forum.com/.

Saji N Hameed,
ARC-ENV, Center for Advanced Information Science and Technology,
University of Aizu, Tsuruga, Ikki-machi,
Aizuwakamatsu-shi, Fukushima 965-8580,
Japan

Tel: +81242 37-2736
Fax:+81242 37-2760
email: [email protected]
url: http://www.u-aizu.ac.jp
bib: http://www.researcherid.com/rid/B-9188-2009

Saji H. wrote in post #1043589:

The following google group may be able to help you with this.
http://groups.google.com/group/rhomobile

Thanks - I will ask over there.