Recognition failed for "/"


#1

I am new to ROR and i have been following a few howto’s and just testing
things.
It works fine in webbrick yet if i try and access using lighttpd or if i
run
public/dispatch.fcgi from cmd line i get the error below

Thanks

Recognition failed for “/”
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.1/lib/action_controller/routing.rb:488:in
recognition_failed' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.1/lib/action_controller/routing.rb:478:inrecognize!’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.2/lib/dispatcher.rb:38:in
dispatch' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.2/lib/fcgi_handler.rb:150:inprocess_request’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.2/lib/fcgi_handler.rb:54:in
process!' /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/fcgi.rb:600:ineach_cgi’
/usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/fcgi.rb:597:in each_cgi' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.2/lib/fcgi_handler.rb:53:inprocess!’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.2/lib/fcgi_handler.rb:23:in
`process!’
/usr/home/tom/rails/test/Guide/public/dispatch.fcgi:24


#2

Ter wrote:

I am new to ROR and i have been following a few howto’s and just testing
things.
It works fine in webbrick yet if i try and access using lighttpd or if i
run
public/dispatch.fcgi from cmd line i get the error below

Thanks

Recognition failed for “/”
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.1/lib/action_controller/routing.rb:488:in
recognition_failed' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.1/lib/action_controller/routing.rb:478:inrecognize!’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.2/lib/dispatcher.rb:38:in
dispatch' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.2/lib/fcgi_handler.rb:150:inprocess_request’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.2/lib/fcgi_handler.rb:54:in
process!' /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/fcgi.rb:600:ineach_cgi’
/usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/fcgi.rb:597:in each_cgi' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.2/lib/fcgi_handler.rb:53:inprocess!’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.2/lib/fcgi_handler.rb:23:in
`process!’
/usr/home/tom/rails/test/Guide/public/dispatch.fcgi:24

fixed it :slight_smile: with
map.connect ‘:controller/:action/:id’, :controller =>
‘your-controller-here’
in config/routes.rb