Re: Gateway Test

-----Original Message-----
From: James Edward G. II [mailto:[email protected]]
Sent: Thursday, July 13, 2006 9:59 AM
To: ruby-talk ML
Subject: Gateway Test

Is something up? I noticed that most threads seem to make it to
comp.lang.ruby but, for example, the “killing off a process” tree thread
isn’t completely intact. Something about the headers maybe?

Dan

This communication is the property of Qwest and may contain confidential
or
privileged information. Unauthorized use of this communication is
strictly
prohibited and may be unlawful. If you have received this communication
in error, please immediately notify the sender by reply e-mail and
destroy
all copies of the communication and any attachments.

On Jul 13, 2006, at 11:03 AM, Berger, Daniel wrote:

thread
isn’t completely intact. Something about the headers maybe?

Yes, we were having trouble with the mail2news side of the Gateway.
We believe we have resolved it.

The bad news: It’s not easy for us to send the lost messages
through, so we are skipping it. This is a flaw in how we are
currently running the mail2news side of things. We’re aware of it
now and plan to fix it as soon as I can find the time.

Be patient with us folks. We’re new at all this Gateway maintenance
stuff and suffering from some institutional memory loss since it
changed hands. We will get the hang of it though.

One last point, I noticed the problem when it was mentioned in the
YARV on Mac OS X thread and went to work on it. I’m sure I miss
plenty of posts though, so please start a new thread or email me
directly, when you suspect Gateway trouble. Thanks.

James Edward G. II

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs