Re: Edge Rails doesn't work for my app


#1

Thanks Jan. That has cured that error. No webrick can boot up but when I
try
to access any section, I get this:

undefined method `verify_active_connections!’ for
ActiveRecord::Base:Class
RAILS_ROOT: ./script/…/config/…

Application Trace | Framework Trace | Full Trace
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activerecord-1.13.2/lib/active_record/base.rb:991:in
method_missing' #{RAILS_ROOT}/vendor/rails/railties/lib/dispatcher.rb:70:inprepare_application’
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/railties/lib/dispatcher.rb:37:in dispatch' #{RAILS_ROOT}/vendor/rails/railties/lib/webrick_server.rb:115:inhandle_dispatch’
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/railties/lib/webrick_server.rb:81:in
service' c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:104:inservice’
c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:65:in run' c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:155:instart_thread’
c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:144:in start' c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:144:instart_thread’
c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:94:in start' c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:89:ineach’
c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:89:in start' c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:79:instart’
c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:79:in start' #{RAILS_ROOT}/vendor/rails/railties/lib/webrick_server.rb:67:indispatch’
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/railties/lib/commands/servers/webrick.rb:59
c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/loadpath_manager.rb:5:in
require__' c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/loadpath_manager.rb:5:inrequire’
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/activesupport/lib/active_support/dependencies.rb:149:in
require' #{RAILS_ROOT}/vendor/rails/railties/lib/commands/server.rb:29 c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/loadpath_manager.rb:5:inrequire__’
c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/loadpath_manager.rb:5:in
`require’
script/server:3


#2

Curtis

if you are on ruby 1.8.2 try upgrading to 1.8.4, this worked for me.

Frazer