Rake 0.7.1 fails, and even Rake's auto-test fails

Hi,
Hi,
Need help fixing this problem. Rake aborts, so I ran Rake’s test suites,
and this is what it says.


c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in
‘gem_original_require’: no such file to load – flexmock (LoadError)
from c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in
‘require’
from .test/test_namespace.rb:5

Running the Rake tests with --trace produces this dump:

(in C:/InstantRails/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1)
** Invoke default (first_time)
** Invoke test_all (first_time)
** Invoke testdata (first_time, not_needed)
** Execute test_all
rake aborted!
Command failed with status (1): [c:/ruby/bin/ruby -w -Ilib
"c:/ruby/lib/rub…]
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:722:in sh' c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:729:insh’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:812:in sh' c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:747:inruby’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:812:in ruby' c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake/testtask.rb:117:indefine’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:831:in verbose' c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake/testtask.rb:102:indefine’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:387:in execute' c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:387:inexecute’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:357:in invoke' c:/ruby/lib/ruby/1.8/thread.rb:135:insynchronize’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:350:in invoke' c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:364:ininvoke_prerequisites’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:999:in each' c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:363:ininvoke_prerequisites’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:356:in invoke' c:/ruby/lib/ruby/1.8/thread.rb:135:insynchronize’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:350:in invoke' c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:1906:inrun’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:1906:in `run’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/bin/rake:7
c:/ruby/bin/rake.bat:25

Sorry for the dump. Thanks for the help.
gk

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs