Problems with ActionMailer

I’m having a tough time tracking down why my mail is not being sent from
an app I migrated from 3.0 -> 3.1 -> 3.2. The relevant code sections are
in this SO question. My questions here are:

  1. Does something just jump out as wrong in my setup?

  2. How would you track this down. All my specs pass and all my cuke
    scenarios pass and they really pound on the mail.

Rails ActionMailer Mail Not Delivered From 3.2 App

Thanks!

On Thursday 26 September 2013 12:15:03 steve ross wrote:

I’m having a tough time tracking down why my mail is not being sent from
an app I migrated from 3.0 -> 3.1 -> 3.2. The relevant code sections are
in
this SO question. My questions here are:

  1. Does something just jump out as wrong in my setup?

  2. How would you track this down. All my specs pass and all my cuke
    scenarios pass and they really pound on the mail.

Rails ActionMailer Mail Not Delivered From 3.2 App[1]

Thanks!
– You received this message because you are subscribed to the Google
Groups “Ruby on Rails: Talk” group.To unsubscribe from this group and
stop
receiving emails from it, send an email to rubyonrails-
[email protected] post to this group, send email to
[email protected] view this discussion on the web
visit
https://groups.google.com/d/msgid/rubyonrails-talk/BDFFA8F1-D006-4DB3-8505-19010B0ECD82%40gmail.com[2].For
more options, visit
https://groups.google.com/groups/opt_out[3].

For me adding :enable_starttls_auto => false into the config file did
the
trick :wink:

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs