Problem with the image


#1

Hi there,
A little problem has come up in my application.
I want a logo to be displayed right at the top of my main page, and it
is not working.
Instead, it gives me an image thumbnail which shows that the image is at
the right place but not displayed.
If somebody could help.
Thanks.


#2

Guest wrote:

Hi there,
A little problem has come up in my application.
I want a logo to be displayed right at the top of my main page, and it
is not working.
Instead, it gives me an image thumbnail which shows that the image is at
the right place but not displayed.
If somebody could help.
Thanks.

When asking questions you please give context and a more details. In
it’s current form your question is not really answerable.

What is your code that includes the image, and are you using the
image_tag helper? What html is generated that doesn’t work?

Please clarify what this means: “Instead, it gives me an image thumbnail
which shows that the image is at the right place but not displayed.”

Is it a broken image icon?


#3

Hi,

On 24 Apr 2006, at 10:33, Guest wrote:

My HTML code says :

What directory in your filesystem contains the image? If the image
is in $RAILS_ROOT/public/images, your img tag should be

Even if you’ve put your image in $RAILS_ROOT/public, you’d still need
to sling a “/” in there, to make it look like this:

This is because if you were browsing to /controller/application/
action, your browser would request the image as /controller/
application/xyz.jpg, which wouldn’t work.

Also you could try image_tag, as suggested by Alex. In this case it
would be:
<%= image_tag(“xyz.jpg”, :size => “200x50”) %>

Jon


#4

Alex W. wrote:

Guest wrote:

Hi there,
A little problem has come up in my application.
I want a logo to be displayed right at the top of my main page, and it
is not working.
Instead, it gives me an image thumbnail which shows that the image is at
the right place but not displayed.
If somebody could help.
Thanks.

When asking questions you please give context and a more details. In
it’s current form your question is not really answerable.

What is your code that includes the image, and are you using the
image_tag helper? What html is generated that doesn’t work?

Please clarify what this means: “Instead, it gives me an image thumbnail
which shows that the image is at the right place but not displayed.”

Is it a broken image icon?

Hie Alex,
Thanks for your reply and at the same time I am sorry for not making it
clear.
My HTML code says :

And instead of displaying the image it gives me an icon which appears
just before the image is uploaded…
I am sorry but I don’t know what is it called!
:frowning:


#5

Jon Evans wrote:

Hi,

On 24 Apr 2006, at 10:33, Guest wrote:

My HTML code says :

What directory in your filesystem contains the image? If the image
is in $RAILS_ROOT/public/images, your img tag should be

Even if you’ve put your image in $RAILS_ROOT/public, you’d still need
to sling a “/” in there, to make it look like this:

This is because if you were browsing to /controller/application/
action, your browser would request the image as /controller/
application/xyz.jpg, which wouldn’t work.

Also you could try image_tag, as suggested by Alex. In this case it
would be:
<%= image_tag(“xyz.jpg”, :size => “200x50”) %>

Jon

Hey guys!!!
You are too good.
It worked…
The image_tag worked.
Thanks a ton.
:slight_smile: