Problem with placement of flash in layout


#1

In my application.rhtml I have the following:

<% if flash[:notice] %>

<%= flash[:notice] %>
<% end -%>
<%= render_component(:controller => "application", :action => "build_menu") %>
<%= @content_for_layout %>

While this works, the flash simply doesn’t appear when placed after the
render_component helper. It’s not a CSS problem because the flash
doesn’t appear
anywhere in the final page source code. Have I gotten something very
wrong? :-/

Thanks for any help!


#2

Hi !
2005/11/13, Ben removed_email_address@domain.invalid:

While this works, the flash simply doesn’t appear when placed after the
render_component helper. It’s not a CSS problem because the flash doesn’t appear
anywhere in the final page source code. Have I gotten something very wrong? :-/

This is a known bug: #2291
http://dev.rubyonrails.com/ticket/2291

This problem is supposed to be resolved in r2722, which happened prior
to 0.14.3 being released.

Hope that helps,
François


#3

francois.beausoleil wrote:

Hi !
2005/11/13, Ben removed_email_address@domain.invalid:

While this works, the flash simply doesn’t appear when placed after the
render_component helper. It’s not a CSS problem because the flash doesn’t appear
anywhere in the final page source code. Have I gotten something very wrong? :-/

This is a known bug: #2291
http://dev.rubyonrails.com/ticket/2291

This problem is supposed to be resolved in r2722, which happened prior
to 0.14.3 being released.

Hope that helps,
François

Ok, thanks very much - although it’s annoying, I’m relieved it’s not due
to me!