Problem with Flickr need help

I was able to add Flickr to my website at home but at my university it
will not run. The only thing I can think is the problem is that it is
run from the USB and at home the usb comes up as G: where as at
university it is E:

Here is the error I get can anyone help me?

E:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_support/dependenci
es.rb:266:in load_missing_constant': uninitialized constant ActiveRecord (NameE rror) from E:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_suppo rt/dependencies.rb:453:inconst_missing’
from
E:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_suppo
rt/dependencies.rb:465:in const_missing' from E:/ruby/bin/railapps/FlashItem/app/models/flickr.rb:1 from E:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:inge
m_original_require’
from
E:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in re quire' from E:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_suppo rt/dependencies.rb:496:inrequire’
from
E:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_suppo
rt/dependencies.rb:342:in new_constants_in' from E:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_suppo rt/dependencies.rb:496:inrequire’
… 14 levels…
from
E:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.0.2/lib/commands/server.rb:3
9
from
E:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in ge m_original_require' from E:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:inre
quire’
from script/server:3

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs