Posts to this group seem to disappear

Hi,

I am fairly convinced that there is a problem with posts not
registering, and even going missing on this group.

Yesterday I added a reply to the post pasted at end of this message:

Now I cannot find this post or my reply by searching the group??

I do recall adding to the subject when I replied, so I wonder if that
may have created a problem. But I have had several posts not make it
to the group in the past.

The other day I added a new post about csv data and testing. I know
the post was submitted since I got a response off list. But I cannot
find the post by searching and did not see it in the abridged email.
It’s subject line was ‘Help wrtiting test for models that use CSV
data’ Interestingly if you search on this subject line, you get the
‘Did you mean …’ link, but clicking on that does not bring up the
post either.

Searching for ‘problems posting’ brings up several posts commenting
about losing submissions.

Tonypm

kendear
View profile
More options Sep 15, 12:05 am
From: kendear [email protected]
Date: Fri, 14 Sep 2007 16:05:41 -0700
Local: Sat, Sep 15 2007 12:05 am
Subject: strange thing with posting to this group
Reply | Reply to author | Forward | Print | Individual message | Show
original | Report this message | Find messages by this author

like no matter if I email to this group or post to this group on
google
groups, with the subject

  deal with Controller and Action logic in RJS?

then the message is on the google groups website, but a search of
“RJS” in
this group doesn’t show my message at all…

is it a google problem or something else i wonder

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs