Paperclipt and ffmpeg error

I have a problem with update a video for web cam, in development mode
work and update video but on server fail

my model:

has_attached_file :video_presentacion, :styles => {
:original => { :geometry => “1280x720”, :format =>
‘mp4’,:convert_options => { :output => { :vcodec => ‘libx264’}} },
:thumb => { :geometry => “350x350#”, :format => ‘png’, :time => 12}
}, :processors => [:ffmpeg]

validates_attachment_content_type :video_presentacion, :content_type =>
[ ‘application/x-mp4’,‘video/mp4’,
‘video/mpeg’,
‘video/quicktime’,
‘video/x-la-asf’,
‘video/x-ms-asf’,
‘video/x-msvideo’,
‘video/x-sgi-movie’,
‘video/x-flv’,
‘flv-application/octet-stream’,
‘video/3gpp’,
‘video/3gpp2’,
‘video/3gpp-tt’,
‘video/BMPEG’,
‘video/BT656’,
‘video/CelB’,
‘video/DV’,
‘video/H261’,
‘video/H263’,
‘video/H263-1998’,
‘video/H263-2000’,
‘video/H264’,
‘video/JPEG’,
‘video/MJ2’,
‘video/MP1S’,
‘video/MP2P’,
‘video/MP2T’,
‘video/mp4’,
‘video/MP4V-ES’,
‘video/MPV’,
‘video/mpeg4’,
‘video/mpeg4-generic’,
‘video/nv’,
‘video/parityfec’,
‘video/pointer’,
‘video/raw’,
‘video/rtx’]

and error log

[paperclip] [ffmpeg] ffprobe
“/tmp/3f143e8fbebaf46e7103d8153e06f17920150415-11490-1buc2jr.MP4” 2>&1

[paperclip] [ffmpeg] Command Success

[paperclip] [ffmpeg] Making…
[paperclip] [ffmpeg] Building Destination File:
‘3f143e8fbebaf46e7103d8153e06f17920150415-11490-1buc2jr’ + ‘png’

[paperclip] [ffmpeg] Destination File Built
[paperclip] [ffmpeg] Adding Geometry
[paperclip] [ffmpeg] Extracting Target Dimensions
[paperclip] [ffmpeg] Target Size is Available
[paperclip] [ffmpeg] Keeping Aspect Ratio
[paperclip] [ffmpeg] Pad Only
[paperclip] [ffmpeg] Convert Options:
[paperclip] [ffmpeg] Adding Format
[paperclip] [ffmpeg] Adding Source
[paperclip] [ffmpeg] Building Parameters
[paperclip] [ffmpeg] -ss 12 -i :source -vf
scale=350:-1,pad=350:350:0:77.0:black -vframes 1 -f image2 -y :dest
Command :: PATH=/usr/local/bin/:$PATH; ffmpeg -ss 12 -i
‘/tmp/3f143e8fbebaf46e7103d8153e06f17920150415-11490-1buc2jr.MP4’ -vf
scale=350:-1,pad=350:350:0:77.0:black -vframes 1 -f image2 -y
‘/tmp/3f143e8fbebaf46e7103d8153e06f17920150415-11490-1buc2jr20150415-11490-txzcol.png’
Command :: PATH=/usr/local/bin/:$PATH; file -b --mime
‘/tmp/3f143e8fbebaf46e7103d8153e06f17920150415-11490-1buc2jr20150415-11490-txzcol.png’

Command :: PATH=/usr/local/bin/:$PATH; file -b --mime
‘/tmp/3f143e8fbebaf46e7103d8153e06f17920150415-11490-1kbatzu.MP4’
[1m[35m (0.3ms)[0m ROLLBACK

can you hepme please?
on server production have installed ffmpeg from

Installing FFmpeg

cd
git clone --depth 1 git://source.ffmpeg.org/ffmpeg
cd ffmpeg
./configure --enable-gpl --enable-libfaac --enable-libmp3lame
–enable-libopencore-amrnb
–enable-libopencore-amrwb --enable-librtmp --enable-libtheora
–enable-libvorbis
–enable-libvpx --enable-libx264 --enable-nonfree --enable-version3
make
sudo checkinstall --pkgname=ffmpeg --pkgversion=“5:$(date
+%Y%m%d%H%M)-git” --backup=no
–deldoc=yes --fstrans=no --default
hash x264 ffmpeg ffplay ffprobe

UPDATE************************************

i run command direct console i have a error:

Input picture width (1280) is greater than stride

Video encoding failed

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs