N210 connects but unreachable, only orange light ON

Hi,

The N210 we had was returning ping requests after we managed to burn the
latest firmware and fpga images on to it from
http://www.ettus.com/downloads/uhd_images/UHD-images-most-recent/. At
that
point the green light on the ethernet port on the N210 was ON and the
orange
light was blinking.

But now we see a solid orange light ON with no blinking and the green
light
is OFF. The ping requests are not being returned but the N210 stays
connected to the PC. Is there anyway to reset the device? My colleague
is
not able to remember if he could have possibly burnt some
incompatible/wrong
firmware images as we have 2 N210s we’re trying to set up. Is there any
way
to revive our N210? These creatures entered our lab only a couple of
days
ago!

Thanks,
Siva

1 Like

But now we see a solid orange light ON with no blinking and the green light
is OFF. The ping requests are not being returned but the N210 stays
connected to the PC. Is there anyway to reset the device? My colleague is
not able to remember if he could have possibly burnt some incompatible/wrong
firmware images as we have 2 N210s we’re trying to set up. Is there any way
to revive our N210? These creatures entered our lab only a couple of days
ago!

Whoops, sounds like you might have written the fpga and firmware to
the opposite locations.

As noted in the usrp-users list:
http://lists.ettus.com/pipermail/usrp-users_lists.ettus.com/2011-February/000686.html

We have seen a few people inadvertently suffer from this mistake.

Good news is its fairly easy to get you fixed up. I will follow up
with you offlist to get this corrected

For others updating their N210 firmware, please make sure to use the
usrp_n2xx_net_burner.py from January 28th or later

Thanks
Jason

Hi,

This is the first time I work with USRP N210. I can’t ping it
(Destination Host Unreachable).
I see a solid orange light ON with no blinking and the green light
is OFF on the port.
The leds D & F are ON too.
I haven’t burn any firmware image yet, so I don’t know what I have to
do.
Can anyone help me?

Regards
Juan P.

Hi:

How did you solve this problem? Can anyone help me?

Regards
Kerry

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs