Mysterious Javascript showing up & trashing page

Every time I edit a particular page, a bit of javascript myseteriously
shows up when I save it. After that, the page does not lie correctly,
and the items at the end of the list are covered over by elements from
the stylesheet. The script is as follows:

 

Lectures, Workshops & Activities 

Activities Page Photo BannerHeritage offers a full schedule of programming for everyone !

Below is a list of workshops and activities for non-children.  Click on any of the topics to get the full description.

Garden Activities
The Walking Club - for Members only
Yoga in the Gardens, with Catherine Paulson
Mornings in the Gardens
Hypertufa Trough Workshop
Ikenbana Flower Arranging Workshop, with Kaye Vosburgh
Heritage Croquet Club
Enchanted Garden Tour - the private gardens of Chatham

Workshops
Ikebana Flower Arranging, with Kaye Vosburgh
Digital Photography, with Michael Dallaire. SOLD OUT! Due to the popularity of this workshop, we will be holding another on this Fall. Please call 508.888.3300, x-134 for more details.
Hypertufa Trough Workshop
Yoga in the Gardens,  with Cathering Paulson
Croquet Workshop, with Bob Kroeger

Lectures
Mornings in the Gardens

Concerts
The American Echos Concert Series
Mode4Music Music Studios
Score Music Studios

Events
Enchanted Gardens Tour - the Enchanted Gardens of Chatham
Circus Smirkus
10th Annual Heritage Cup Golf Tournament
Auto Shows

I am not an html/css coder. I am confined to the editor provided by our
web provider. After this page is trashed, I can never edit it again.
I’ve copied the page and even re-written it from scratch, and the same
thing happens. I figured there has to be something in the last few
lines. Any help would be greatly appreciated. The web provider just
tells me to “stop putting java script into my pages.” Since I wouldn’t
know javascript if I fell over it, I take this message to mean that I am
on my own with this one. Any help would be greatly appreciated. Thanks
in advance.

Well I don’t see anything wrong with that bit of HTML, so the problem
could
stem from a lot of places. It sounds like cross site scripting of some
sort,
but it’s hard to tell just from the description. It could be a bug with
the
web app. Tell the developers to look into it, as there’s nothing wrong
with
what you’re inputting.

Jason

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs