My sites up, but

My first time in deploying. of course there are bugs in my app. seems
like code i developed under development is now buggy with production
mode.

in any case, if there seems to be a problem, my mongrel stops… and
this page appears:

Bad Gateway

The proxy server received an invalid response from an upstream server.
Apache/2.0.52 (distro) Server at www.mydomain.com Port 80

why is this so?

applicate any insight.

Hi Eddy

I remember getting this error long ago when I was trying to implement
FastCGI with Apache. I think it had something to do with FastCGI threads
dying. Hope this gives you something to google on, and of course there
is
always the Mongrel forum.

Regards,
Dave


Information and Educational Technology
Kwantlen University College - 604-599-2120
“So powerful is the light of unity that it can illuminate the whole
earth.” --Bahá'u’lláh

Eddy [email protected]
Sent by: [email protected]
08-05-2007 10:19 AM
Please respond to
[email protected]

To
[email protected]
cc

Subject
[Rails] My sites up, but…

My first time in deploying. of course there are bugs in my app. seems
like code i developed under development is now buggy with production
mode.

in any case, if there seems to be a problem, my mongrel stops… and
this page appears:

Bad Gateway

The proxy server received an invalid response from an upstream server.
Apache/2.0.52 (distro) Server at www.mydomain.com Port 80

why is this so?

applicate any insight.


Posted via http://www.ruby-forum.com/.

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs