More problems with test


#1

Hi, here another time, experimenting problems to pass the tests:

When I get arround the problem comented in the other tread, creating a
sqlite database not in memory, I get this other test errors:


  1. Error:
    test_article(TagTest):
    MissingSourceFile: no such file to load – content_state/’’
    /usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in
    gem_original_require' /usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:inrequire’
    /home/lumen/tmp/some_dir/config/…/vendor/rails/activerecord/lib/…/…/activesupport/lib/active_support/dependencies.rb:147:in
    require' /home/lumen/tmp/some_dir/config/../app/models/content_state/factory.rb:9:innew’
    (eval):3:in state' /home/lumen/tmp/some_dir/config/../app/models/content.rb:115:instate_before_save’
    /home/lumen/tmp/some_dir/config/…/vendor/rails/activerecord/lib/active_record/callbacks.rb:344:in
    send' /home/lumen/tmp/some_dir/config/../vendor/rails/activerecord/lib/active_record/callbacks.rb:344:incallback’
    /home/lumen/tmp/some_dir/config/…/vendor/rails/activerecord/lib/active_record/callbacks.rb:341:in
    each' /home/lumen/tmp/some_dir/config/../vendor/rails/activerecord/lib/active_record/callbacks.rb:341:incallback’
    /home/lumen/tmp/some_dir/config/…/vendor/rails/activerecord/lib/active_record/callbacks.rb:252:in
    create_or_update' /home/lumen/tmp/some_dir/config/../vendor/rails/activerecord/lib/active_record/base.rb:1392:insave_without_validation’
    /home/lumen/tmp/some_dir/config/…/vendor/rails/activerecord/lib/active_record/validations.rb:736:in
    save_without_transactions' /home/lumen/tmp/some_dir/config/../vendor/rails/activerecord/lib/active_record/transactions.rb:126:insave’
    /home/lumen/tmp/some_dir/config/…/vendor/rails/activerecord/lib/active_record/connection_adapters/abstract/database_statements.rb:51:in
    transaction' /home/lumen/tmp/some_dir/config/../vendor/rails/activerecord/lib/active_record/transactions.rb:91:intransaction’
    /home/lumen/tmp/some_dir/config/…/vendor/rails/activerecord/lib/active_record/transactions.rb:118:in
    transaction' /home/lumen/tmp/some_dir/config/../vendor/rails/activerecord/lib/active_record/transactions.rb:126:insave’
    /home/lumen/tmp/some_dir/config/…/vendor/rails/activerecord/lib/active_record/base.rb:408:in
    create' ./test/unit/tag_test.rb:46:intest_article’

Directory content_state/ exist in app/models.


lumen@uo:~/projects/typo/run$ ls -lhd app/models/content_state/
drwxrwxr-x 2 lumen lumen 4.0K 2007-02-08 14:13 app/models/content_state/


lumen@uo:~/projects/typo/run$ ls -lh app/models/content_state/
total 64K
-rw-r–r-- 1 lumen lumen 1.5K 2007-02-08 12:59 base.rb
-rw-r–r-- 1 lumen lumen 688 2007-02-08 12:59 draft.rb
-rw-r–r-- 1 lumen lumen 356 2007-02-08 12:59 factory.rb
-rw-r–r-- 1 lumen lumen 537 2007-02-08 12:59 ham.rb
-rw-r–r-- 1 lumen lumen 257 2007-02-08 12:59 just_marked_as_ham.rb
-rw-r–r-- 1 lumen lumen 546 2007-02-08 12:59 just_marked_as_spam.rb
-rw-r–r-- 1 lumen lumen 869 2007-02-08 12:59 just_presumed_ham.rb
-rw-r–r-- 1 lumen lumen 1.3K 2007-02-08 12:59 just_published.rb
-rw-r–r-- 1 lumen lumen 775 2007-02-08 12:59 new.rb
-rw-r–r-- 1 lumen lumen 523 2007-02-08 12:59 presumed_ham.rb
-rw-r–r-- 1 lumen lumen 540 2007-02-08 12:59 presumed_spam.rb
-rw-r–r-- 1 lumen lumen 999 2007-02-08 12:59 publication_pending.rb
-rw-r–r-- 1 lumen lumen 804 2007-02-08 12:59 published.rb
-rw-r–r-- 1 lumen lumen 394 2007-02-08 12:59 spam.rb
-rw-r–r-- 1 lumen lumen 701 2007-02-08 12:59 unclassified.rb
-rw-r–r-- 1 lumen lumen 651 2007-02-08 12:59 withdrawn.rb


Anybody has an idea about what is the problem? I can’t figure out the
reason.