Gnuradio and Uhd on windows, installation problem

Hi everyone,

I have an USRP1 and trying to get it work under Win environment. I read
some
informations from http://www.joshknows.com/gnuradio_portand from this
forum
according to that I downloaded everything from
http://www.ettus.com/downloads/gnuradio/(dependencies, )and installed
them. I
installed libusb and the
http://www.ettus.com/downloads/uhd_drivers/erllc_uhd_winusb_driver.zip,
too? I
installed the latest UHD image
http://www.ettus.com/downloads/uhd_releases/003_000_001/UHD-003.000.001-win32.exe.
I set all environment variables but when trying the
uhd_find_devices.exe and
uhd_usrp_probe.exe nothing works. Initially I installed everything under
Ubuntu
Linux, but no success, anyway I would like to work under windows. Could
anybody
tell me what I’ve done wrong?

Thanks.

Mark.

On 04/10/2011 06:17 AM, Mark Colin wrote:

I set all environment variables but when trying the


Discuss-gnuradio mailing list
[email protected]
http://lists.gnu.org/mailman/listinfo/discuss-gnuradio

When asking for help on this (or any other technical mailing list), it
really helps the people who
would like to help if you also post some error messages, or other
details about your problem.

Simply posting “it doesn’t work” isn’t very helpful. Did you receive
error messages when you
tried uhd_find_devices.exe? If so, what were they?

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs