Getting Rails working on as Servage account

Hi, I’m new to the forum, and rails. I’ve got everything setup and
working fine for my rails development at work, but have no idea how to
get an application to work when I upload it to a Servage account.

They have upgraded my account to work with Ruby on Rails, but their
support is absolutely useless.

Has anybody managed to get Rails working with Servage? Any help would be
greatly appreciated

Glyn

Hi Glyn,

I found your post in the mailinglist archive of the Ruby on Rails. And
I was wondering if you solved this problem. I own a Servage account
and I have some trouble the support too! They blame me for not knowing
how to deploy!! :s

I hope you can help me with this problem!

Thanks in advance!

Kind regards,
Jankees van Woezik

On Oct 23 2006, 10:02 am, Glyn Jones <rails-mailing-l…@andreas-

Hi GLYN and JANKEES

I found your post in the mailinglist archive of the Ruby on Rails. And
I was wondering if you solved this problem. I own a Servage account
and I have some trouble the support too! They blame me for not knowing
how to deploy!! :s

I hope you can help me with this problem!

Thanks in advance!

I got the same Problems. You can read all about it here
http://apapococ.blogspot.com/
I collect here the complete Communication with Hosters and Providers and
also about ourselves. The Support of SERVAGE is awfull as they really
don’t help. But copy and paste prepared answers.

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs