Follow_redirect! aborts rake during integration tests


#1

I’m running integration tests on Rails 1.1/Ruby 1.8.4/Windows XP and
have
found that any call to follow_redirect! (directly or through
[get|post]_via_redirect) causes rake to abort (see command line output
below). Has anyone else seen this error, or know what might be the
trouble?
Thanks!

Tom

C:\dev\h2h>rake test:integration --trace
(in C:/dev/h2h)
** Invoke test:integration (first_time)
** Invoke db:test:prepare (first_time)
** Invoke environment (first_time)
** Execute environment
** Execute db:test:prepare
** Invoke db:test:clone (first_time)
** Invoke db:schema:dump (first_time)
** Invoke environment
** Execute db:schema:dump
** Execute db:test:clone
** Invoke db:schema:load (first_time)
** Invoke environment
** Execute db:schema:load
** Execute test:integration
c:/ruby/bin/ruby -Ilib;test
“c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake/
rake_test_loader.rb” “test/integration/stories_test.rb”
Loaded suite
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake/rake_test_loader

Started
rake aborted!
Command failed with status (1): [c:/ruby/bin/ruby -Ilib;test
"c:/ruby/lib/r…]
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:722:in sh' c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:729:insh’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:812:in sh' c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:807:insh’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:747:in ruby' c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:812:inruby’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:807:in ruby' c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake/testtask.rb:117:indefine’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:831:in verbose' c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake/testtask.rb:102:indefine’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:387:in execute' c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:387:inexecute’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:357:in invoke' c:/ruby/lib/ruby/1.8/thread.rb:135:insynchronize’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:350:in invoke' c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:1906:inrun’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:1906:in `run’
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/bin/rake:7
c:/ruby/bin/rake.bat:25


Tom W.

View this message in context:
http://www.nabble.com/follow_redirect!-aborts-rake-during-integration-tests-t1389918.html#a3735240
Sent from the RubyOnRails Users forum at Nabble.com.