Fixtures Problem

I’m having a problem configuring fixtures – for some reason, when I run
my unit test, I’m not getting any of the instance variables that are
advertised in “Agile Web D. with Rails”. I’ve gone through
various Wikis and Google, and it seems like I’m the only person with
this
problem. There is no error message per se, but when I try to use the
instance variables that should be defined by my fixture, I end up just
looking at nil.

Any idea on where to start debugging this problem?

~~ Robert.
“Most of the important things in the world have been accomplished by
people who have kept on trying when there seemed to be no hope at all.”
(Dale Carnegie)

The instance variable style fixtures were depricated for speed in rails
1.0. YOu can access your fixtures by calling fixturefile(:fixturename)
or you can turn on the old slow fixture style (that is in AWDWR) in your
test_helper.rb file.

Christian Carter
concentrationstudios.com

Got it, thanks: I see the huge comment and the flag in the
test_helper.rb
file. Silent deprecations are spooky…but I guess that’s what I get
for
a “bleeding edge” framework.

Anyway, thanks for the help, and I’m off for more Agile development!
I’ll
keep an eye out on the list for anything I can help at as I’m struggling
to become a Ruby Guru. As of now, I’m just trying to beat the
Java/Tomcat
out of my brain…

~~ Robert.
“Most of the important things in the world have been accomplished by
people who have kept on trying when there seemed to be no hope at all.”
(Dale Carnegie)

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs