File_column issue: file upload fails without error

environment:
Locomotive + Rails 1.0 Max
Lighttpd 1.4.8, FastCGI 2.4.0
Ruby 1.8.2
File_column version: 0.3.1
Path to file_column: /vendor/plugins/file-column/

symptom:
Uploading a file using file_column fails; no file is uploaded and the
“filename” column remains blank. No error messages are produced - a new
record is created with blank filename.

code and log here: http://www.rafb.net/paste/results/Mj7wIn54.html

Any ideas on what I might have overlooked?

Just a WAG Nic but does your filename have any spaces or special
characters in it? My second guess would be a rights issue but I think
Locomotive setups that up correctly by default.

On Jan 12, 2006, at 3:03 AM, Nick C. wrote:

new


Rails mailing list
[email protected]
http://lists.rubyonrails.org/mailman/listinfo/rails

  • Bill

Bill P. wrote:

Just a WAG Nic but does your filename have any spaces or special
characters in it? My second guess would be a rights issue but I think
Locomotive setups that up correctly by default.

Many thanks for your reply Bill - I tried all sorts of filenames with no
joy, but in the end tracked it down to a problem with Safari and
lighttpd - adding the following to the lighttpd.conf file fixes it.

$HTTP[“useragent”] =~ “^(.MSIE.)|(.AppleWebKit.)$” {
server.max-keep-alive-requests = 0
}

Thanks for the reply nevertheless.

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs