FeedTools/FeedUpdater and Rails1.2 Problem


#1

FeedUpdater has stopped working now that I have upgrade to Rails 1.2.2

When I run script/feed_updater start I get:

/usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems.rb:196:in activate': can't activate activesupport (= 1.3.1), already activated activesupport-1.4.1] (Gem::Exception) from /usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems.rb:214:inactivate’
from /usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems.rb:213:in activate' from /usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems.rb:66:inactive_gem_with_options’
from /usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems.rb:59:in
require_gem' from ./config/boot.rb:28 from /usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:inrequire’
from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.1/lib/active_support/dependencies.rb:495:in
require' from /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.1/lib/active_support/dependencies.rb:342:innew_constants_in’
from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.1/lib/active_support/dependencies.rb:495:in
require' from /home/jonesieboy/scotedublog/seb/lib/custom_updater.rb:2 from /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.1/lib/active_support/dependencies.rb:488:inload’
from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.1/lib/active_support/dependencies.rb:342:in
new_constants_in' from /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.1/lib/active_support/dependencies.rb:488:inload’
from script/feed_updater:269

Any help gratefully received.

Robert J.
http://www.jonesieboy.co.uk/blog


#2

Solved it myself - the problem is with RAILS_GEM_VERSION=‘1.1.6’ in
environment.rb. Once I commented that out eveything started working
again. Happy days!