FastCGI problems

I’m having a lot of problems with my Typo install. My fastcgi fails
horribly
after a reboot:

[13/Jan/2006:16:55:28 :: 19796] Dispatcher failed to catch: (Interrupt)
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/fcgi.rb:597:in each' /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/fcgi.rb:597:ineach_cgi’
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/fcgi_handler.rb:52:in
process!' /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/fcgi_handler.rb:22:inprocess!’
public/dispatch.fcgi:24
killed by this error
[13/Jan/2006:16:55:28 :: 19797] Dispatcher failed to catch: (Interrupt)
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/fcgi.rb:597:in each' /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/fcgi.rb:597:ineach_cgi’
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/fcgi_handler.rb:52:in
process!' /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/fcgi_handler.rb:22:inprocess!’
public/dispatch.fcgi:24
killed by this error

Does anyone have any clues? I must say that other typo users on that
server
are doubting Rails now, which I don’t really like…

On 1/13/06, Bart B. [email protected] wrote:

public/dispatch.fcgi:24
killed by this error
[13/Jan/2006:16:55:28 :: 19797] Dispatcher failed to catch: (Interrupt)
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/fcgi.rb:597:in each' /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/fcgi.rb:597:ineach_cgi’
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/fcgi_handler.rb:52:in
process!' /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/fcgi_handler.rb:22:inprocess!’
public/dispatch.fcgi:24
killed by this error

Something is sending your FCGI procress a signal which there is no
handler for.

Does anyone have any clues? I must say that other typo users on that server
are doubting Rails now, which I don’t really like…


Rails mailing list
[email protected]
http://lists.rubyonrails.org/mailman/listinfo/rails


Jon S.
[email protected]

Jon S. wrote:

/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/fcgi_handler.rb:22:in
public/dispatch.fcgi:24
killed by this error

Something is sending your FCGI procress a signal which there is no handler
for.

How should you debug those things? I have experience with Unix and
programming but I’ve never bumped into this kind of errors…

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs