Fastcgi_buffers and fastcgi_buffer_size Q?

Hi Guys,
after long googling and trying to find the right setup for nginx and
fastcgi
we came to three settings:
fastcgi_buffers, fastcgi_buffer_size and fastcgi_read_timeout;

According to HttpFcgiModule manual the buffer size is equal to the size

of one buffer in fastcgi_buffers by default. Are this settings correct
because a few hours later we are still getting BadGateway error ?

We are using Feebsd 8.2-STABLE amd64 jails and nginx from ports
sysctl hw.pagesize
hw.pagesize: 4096

fastcgi_connect_timeout 60;
fastcgi_send_timeout 20;
fastcgi_read_timeout 60;
fastcgi_buffers 512 4k;
fastcgi_buffer_size 4k;
fastcgi_busy_buffers_size 256k;
fastcgi_temp_file_write_size 256k;
fastcgi_intercept_errors on;
fastcgi_ignore_client_abort off;

limit_req_zone $binary_remote_addr zone=antiddosphp:10m rate=1r/s;


limit_req_zone $binary_remote_addr zone=antiddos:10m rate=10r/s;


open_file_cache             max=100000 inactive=40s;


open_file_cache_valid       60s;


open_file_cache_min_uses    2;


open_file_cache_errors      on;

client_max_body_size 150m;

ignore_invalid_headers   on;


recursive_error_pages    on;


sendfile    on;


tcp_nopush  on;


tcp_nodelay on;





client_body_timeout   25;


client_header_timeout 5;


keepalive_timeout     25 5;


send_timeout          25;


reset_timedout_connection  on;

Here is php-fpm settings
emergency_restart_threshold = 0
emergency_restart_interval = 0
process_control_timeout=0

pm=dynamic

pm.max_children=65

                                           pm.start_servers=30


                   pm.min_spare_servers=30

pm.max_spare_servers=65

                                     pm.max_requests=10000


      request_slowlog_timeout = 15s

Posted at Nginx Forum:
http://forum.nginx.org/read.php?2,169021,169021#msg-169021

Jan 24 11:41:43.533118 [WARNING] [pool www] child 37693 exited on signal
11 (SIGSEGV) after 116.541773 seconds from start
Jan 24 11:41:43.533750 [NOTICE] [pool www child 38473 started
Jan 24 11:41:44.288111 [WARNING] [pool www] child 38348 exited on signal
10 (SIGBUS) after 60.120694 seconds from start
Jan 24 11:41:44.289146 [NOTICE] [pool www] child 38475 started

Posted at Nginx Forum:
http://forum.nginx.org/read.php?2,169021,169025#msg-169025

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs