Exception after registering new users


#1

Hi,

I’ve installed RForum 0.1 successfully on Linux/MySQL, but I got the
following exception after registering a new user:

NameError in User#register

(eval):3:in module_eval': undefined methodrender_body’ for class
Class' app/controllers/mailer.rb:59:inmodule_eval’
app/controllers/mailer.rb:59:in module_eval' app/controllers/mailer.rb:59 app/controllers/user_controller.rb:67:inregister’
script/server:48
Show framework trace
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.1.1/lib/active_support/dependencies.rb:193:in
load' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.1.1/lib/active_support/dependencies.rb:193:inload’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.1.1/lib/active_support/dependencies.rb:38:in
require_or_load' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.1.1/lib/active_support/dependencies.rb:21:independ_on’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.1.1/lib/active_support/dependencies.rb:171:in
require_dependency' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.1.1/lib/active_support/dependencies.rb:171:inrequire_dependency’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.1.1/lib/active_support/dependencies.rb:127:in
load_file!' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.1.1/lib/active_support/dependencies.rb:96:inconst_load!’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.1.1/lib/active_support/dependencies.rb:79:in
each' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.1.1/lib/active_support/dependencies.rb:79:inconst_load!’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.1.1/lib/active_support/dependencies.rb:71:in
const_missing' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.1.1/lib/active_support/dependencies.rb:179:inconst_get’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.1.1/lib/active_support/dependencies.rb:179:in
const_missing' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/base.rb:756:insend’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/base.rb:756:in
perform_action_without_filters' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/filters.rb:295:inperform_action_without_benchmark’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/benchmarking.rb:41:in
perform_action_without_rescue' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/benchmarking.rb:41:inmeasure’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/benchmarking.rb:41:in
perform_action_without_rescue' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/rescue.rb:80:inperform_action’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/base.rb:356:in
send' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/base.rb:356:inprocess’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/dispatcher.rb:32:in
dispatch' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/webrick_server.rb:105:inhandle_dispatch’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/webrick_server.rb:71:in
service' /usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:104:inservice’
/usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:65:in run' /usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:155:instart_thread’
/usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:144:in start' /usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:144:instart_thread’
/usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:94:in start' /usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:89:ineach’
/usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:89:in start' /usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:79:instart’
/usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:79:in start' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/webrick_server.rb:57:indispatch’
This error occured while loading the following files:
./script/…/config/…/app/controllers/mailer.rb

Request

Parameters: {“submit”=>“Register”, “new_user”=>{“name”=>“rwirdemann”,
“firstname”=>“Ralf”, “id”=>"", “surname”=>“Wirdemann”,
“email”=>“removed_email_address@domain.invalid”}, “form”=>“edit_user”}

Show session dump

Response

Headers: {“cookie”=>[], “Content-Type”=>“text/html; charset=utf-8”,
“Cache-Control”=>“no-cache”}

Any ideas?

Thanks,
Ralf


#2

Ralf Wirdemann wrote:

Hi,

I’ve installed RForum 0.1 successfully on Linux/MySQL, but I got the
following exception after registering a new user:

Please use the latest revision from the subversion trunk, 0.1 is
outdated and won’t work with Rails 1.0.

Andreas