Error with production setup on Linode


#1

Hello All, I have gotten my VPS setup on linode, and now i’m in the
process of getting a rails app running. I was able to get Spree
(spreehq.com)
running with very little effort. Now i’m trying to do the same with
Radiant
CMS, but i keep getting this error when i browse to the home
page:Application
error

Change this error message for exceptions thrown outside of an action
(like
in Dispatcher setups or broken Ruby code) in public/500.html

if i navigate to the /admin link, i can see the admin login, and then
login
to the admin section with no problems. i am sure this is a configuration
issue, but cannot figure out what settings i need to change.

Settings:

Ubuntu 8.10

Ruby 1.8.7

Rails 2.2.2

Gems 1.3.0

Passenger 2.0.6

http://thecatatemysourcecode.com

thank you,

Jason


#2

On Mon, Jan 5, 2009 at 12:37 PM, jason white
removed_email_address@domain.invalid wrote:

i keep getting this error when i browse to the home page:

Application error

Seriously – wha? There has to be something in your logs a little
more informative than that…


Hassan S. ------------------------ removed_email_address@domain.invalid


#3

Jason White wrote:

Hello All, I have gotten my VPS setup on linode, and now i’m in the
process of getting a rails app running. I was able to get Spree
(spreehq.com)
running with very little effort. Now i’m trying to do the same with
Radiant
CMS, but i keep getting this error when i browse to the home
page:Application
error

Change this error message for exceptions thrown outside of an action
(like
in Dispatcher setups or broken Ruby code) in public/500.html

if i navigate to the /admin link, i can see the admin login, and then
login
to the admin section with no problems. i am sure this is a configuration
issue, but cannot figure out what settings i need to change.

Settings:

Ubuntu 8.10

Ruby 1.8.7

Rails 2.2.2

Gems 1.3.0

Passenger 2.0.6

http://thecatatemysourcecode.com

thank you,

Jason

What DB are you using? Is it accepting connection from unix socket or
tcp?

We’re using same vendor and similar setup except we use nginx/thin.
Radiant CMS works fine.

Regards,

rp8

http://lun.competo.com