Error when starting WebBrick after installing Login Engine

I’ve installed and configured my app according to the instructions of
the
README file. When I try to start WebBrick i get the following error:

./script/…/config/…/config/environment.rb:55: undefined method
config' for LoginEngine:Module (NoMethodError) from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:21:inrequire__’
from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:21:in
require' from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.2.5/lib/active_support/dependencies.rb:214:inrequire’
[…]

environment.rb has this on line 55:
54: module LoginEngine
55: config :salt => “your-salt-here”
56: end
57:
58: Engines.start :login

Any ideas ?

TIA,

ckozus.


Web S.: http://www.ckozus.com.ar
Blog: http://www.ckozus.com.ar/blog
Mis links: http://del.icio.us/ckozus

Have you also installed the engines plugin itself? It’s this plugin
that provides some of the methods (the ‘config’ one, for instance)
that the login engine uses.

cd your_rails_app
script/plugin discover (to add new sources)
script/plugin install engines (to install the engines plugin itself)

Give that a go…

  • james

On 12/27/05, James A. [email protected] wrote:

Have you also installed the engines plugin itself? It’s this plugin
that provides some of the methods (the ‘config’ one, for instance)
that the login engine uses.

cd your_rails_app
script/plugin discover (to add new sources)
script/plugin install engines (to install the engines plugin itself)

Thanks James! That was the problem.

ckozus.

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs