Embedded object routing issue (flash)


#1

Hi all,

I’m having problems trying to get a flash control to work properly.

Here’s the code I’m using to embed the object:

Until recently, this worked like a charm, but since updating my rails
version (1.2.3) the routing seems to try and process the communication
between the flash preloader and the actual movie. (Flash 9)

Here’s the development log:

Processing ItemsController#movies (for 127.0.0.1 at 2007-07-05
14:46:35) [GET]
Session ID: ebcc467c3e7d5994ca7d1e60bef2351c
Parameters: {“format”=>“swf”, “id”=>“preloader”,
“controller”=>“items”}

ActionController::UnknownAction (No action responded to movies):
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.3/
lib/action_controller/filters.rb:632:in call_filter' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.3/ lib/action_controller/filters.rb:634:incall_filter’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.3/
lib/action_controller/filters.rb:638:in call_filter' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.3/ lib/action_controller/filters.rb:438:incall’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.3/
lib/action_controller/filters.rb:637:in call_filter' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.3/ lib/action_controller/filters.rb:638:incall_filter’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.3/
lib/action_controller/filters.rb:438:in call' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.3/ lib/action_controller/filters.rb:637:incall_filter’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.3/
lib/action_controller/filters.rb:619:in
perform_action_without_benchmark' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.3/ lib/action_controller/benchmarking.rb:66:inperform_action_without_rescue’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/1.8/benchmark.rb:293:in
measure' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.3/ lib/action_controller/benchmarking.rb:66:inperform_action_without_rescue’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.3/
lib/action_controller/rescue.rb:83:in perform_action' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.3/ lib/action_controller/base.rb:430:insend’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.3/
lib/action_controller/base.rb:430:in process_without_filters' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.3/ lib/action_controller/filters.rb:624:inprocess_without_session_management_support’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.3/
lib/action_controller/session_management.rb:114:in process' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.3/ lib/action_controller/base.rb:330:inprocess’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.3/lib/
dispatcher.rb:41:in dispatch' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.3/lib/ webrick_server.rb:113:inhandle_dispatch’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.3/lib/
webrick_server.rb:79:in service' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb: 104:inservice’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:65:in
run' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:173:instart_thread’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:162:in
start' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:162:instart_thread’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:95:in
start' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:92:ineach’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:92:in
start' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:23:instart’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:82:in
start' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.3/lib/ webrick_server.rb:63:indispatch’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.3/lib/
commands/servers/webrick.rb:59
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/
custom_require.rb:27:in gem_original_require' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/ custom_require.rb:27:inrequire’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/
activesupport-1.4.2/lib/active_support/dependencies.rb:495:in
require' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/ activesupport-1.4.2/lib/active_support/dependencies.rb:342:innew_constants_in’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/
activesupport-1.4.2/lib/active_support/dependencies.rb:495:in
require' C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.3/lib/ commands/server.rb:39 C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/ custom_require.rb:27:ingem_original_require’
C:/DEVELOPMENT/TOOLS/RUBY/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/
custom_require.rb:27:in `require’
script/server:3

What am I doing wrong or should I be doing to resolve this ?
Is there a way to specify something like:
map.disconnect ‘*.swf’

Thx,
Kris