Cookbook no running in production


#1

Hello,

I have cookbook running on my pc, when I move it to our production
server, I get a page not found.

If I just type http://web:8082/cookbook it brings up the welcome page.

when I type http:web:8082/cookbook/categories
it displays page not found

I have mysql on both machines.
I had to change the password in the cookbook config for the mysql
production server

Any ideas what might be causing this?

Thanks

Frank


#2

Still not working.

If I just do a http://web:8082
I get

Forbidden
You don’t have permission to access / on this server.

What should I do?

----- Original Message -----
From: “jonathan Mcintire” removed_email_address@domain.invalid
To: removed_email_address@domain.invalid
Sent: Monday, December 05, 2005 4:35 PM
Subject: Re: [Rails] cookbook no running in production


#3

It works if I run WebBrick, I need apache to work.

Thanks
Frank
----- Original Message -----
From: “jonathan Mcintire” removed_email_address@domain.invalid
To: removed_email_address@domain.invalid
Sent: Monday, December 05, 2005 4:35 PM
Subject: Re: [Rails] cookbook no running in production


#4

Try something like
http://web:8082/recipe/list
or
http://web:8082/category/list

I assume you are referring to the ONlamp tutorial.

— Frank removed_email_address@domain.invalid wrote:

I have mysql on both machines.
I had to change the password in the cookbook config
for the mysql production server

Any ideas what might be causing this?

Thanks

Frank>


Rails mailing list
removed_email_address@domain.invalid
http://lists.rubyonrails.org/mailman/listinfo/rails


Yahoo! DSL ? Something to write home about.
Just $16.99/mo. or less.
dsl.yahoo.com


#5

[Tue Dec 06 09:35:52 2005] [error] [client 10.10.20.41] (OS 21)The
device is
not ready. : couldn’t create child process: 720021: dispatch.cgi
[Tue Dec 06 09:35:52 2005] [error] [client 10.10.20.41] (OS 21)The
device is
not ready. : couldn’t spawn child process:
D:/rails/apps/cookbook/public/dispatch.cgi
[Tue Dec 06 09:35:56 2005] [error] [client 10.10.20.41] (OS 21)The
device is
not ready. : couldn’t create child process: 720021: dispatch.cgi
[Tue Dec 06 09:35:56 2005] [error] [client 10.10.20.41] (OS 21)The
device is
not ready. : couldn’t spawn child process:
D:/rails/apps/cookbook/public/dispatch.cgi

I am getting the message above.
What can I do?

Thanks

Frank
----- Original Message -----
From: “Steven S.” removed_email_address@domain.invalid
To: removed_email_address@domain.invalid
Sent: Monday, December 05, 2005 10:29 PM
Subject: Re: [Rails] cookbook no running in production


#6

You may want to check your Apache log files to see if there are any
errors reported there.


#7

Here is my apache config:

<VirtualHost *:8082>
ServerName web.stemc.org
DocumentRoot “d:/rails/apps/”
RewriteEngine On

RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/cookbook/public
RewriteRule ^/cookbook(/.*)?$ /cookbook/public$1
<Directory “d:/rails/apps/cookbook/public/”>
Options ExecCGI FollowSymLinks
AllowOverride all
Allow from all
Order allow,deny
AddHandler cgi-script .cgi
AddHandler fastcgi-script .fcgi

Thanks

Frank


#8

I just tried to generate a scaffold Recipe Admin on the production box
and it seems that it cannot see the mysql database.

I get before updating scaffolding from your new schema, try creating a
table for your model.
----- Original Message -----
From: Frank
To: removed_email_address@domain.invalid
Sent: Monday, December 05, 2005 2:48 PM
Subject: [Rails] cookbook no running in production

Hello,

I have cookbook running on my pc, when I move it to our production
server, I get a page not found.

If I just type http://web:8082/cookbook it brings up the welcome page.

when I type http:web:8082/cookbook/categories
it displays page not found

I have mysql on both machines.
I had to change the password in the cookbook config for the mysql
production server

Any ideas what might be causing this?

Thanks

Frank



Rails mailing list
removed_email_address@domain.invalid
http://lists.rubyonrails.org/mailman/listinfo/rails


#9

Here is the latest message:

[Tue Dec 06 11:29:58 2005] [alert] [client 10.10.20.41] FastCGI: failed
to connect to (dynamic) server
“D:/rails/apps/receipts/public/dispatch.fcgi”: something is seriously
wrong, any chance the socket/named_pipe directory was removed?, see the
FastCgiIpcDir directive
[Tue Dec 06 11:29:58 2005] [error] [client 10.10.20.41] FastCGI:
incomplete headers (0 bytes) received from server
“D:/rails/apps/receipts/public/dispatch.fcgi”
[Tue Dec 06 11:30:01 2005] [crit] (OS 3)The system cannot find the path
specified. : FastCGI: can’t start (dynamic) server
“D:/rails/apps/receipts/public/dispatch.fcgi”: spawn_fs_process() failed
[Tue Dec 06 11:30:09 2005] [crit] (OS 3)The system cannot find the path
specified. : FastCGI: can’t start (dynamic) server
“D:/rails/apps/receipts/public/dispatch.fcgi”: spawn_fs_process() failed
[Tue Dec 06 11:30:17 2005] [crit] (OS 3)The system cannot find the path
specified. : FastCGI: can’t start (dynamic) server
“D:/rails/apps/receipts/public/dispatch.fcgi”: spawn_fs_process() failed
[Tue Dec 06 11:30:25 2005] [crit] (OS 3)The system cannot find the path
specified. : FastCGI: can’t start (dynamic) server
“D:/rails/apps/receipts/public/dispatch.fcgi”: spawn_fs_process() failed

----- Original Message -----
From: Frank
To: removed_email_address@domain.invalid
Sent: Monday, December 05, 2005 2:48 PM
Subject: [Rails] cookbook no running in production

Hello,

I have cookbook running on my pc, when I move it to our production
server, I get a page not found.

If I just type http://web:8082/cookbook it brings up the welcome page.

when I type http:web:8082/cookbook/categories
it displays page not found

I have mysql on both machines.
I had to change the password in the cookbook config for the mysql
production server

Any ideas what might be causing this?

Thanks

Frank



Rails mailing list
removed_email_address@domain.invalid
http://lists.rubyonrails.org/mailman/listinfo/rails


#10

ok, I reinstalled mysql 5.0 and now I can connect.
I apps still refushes to run. getting fastcgi errors.

Thanks

Frank
----- Original Message -----
From: Frank
To: removed_email_address@domain.invalid
Sent: Monday, December 05, 2005 2:48 PM
Subject: [Rails] cookbook no running in production

Hello,

I have cookbook running on my pc, when I move it to our production
server, I get a page not found.

If I just type http://web:8082/cookbook it brings up the welcome page.

when I type http:web:8082/cookbook/categories
it displays page not found

I have mysql on both machines.
I had to change the password in the cookbook config for the mysql
production server

Any ideas what might be causing this?

Thanks

Frank



Rails mailing list
removed_email_address@domain.invalid
http://lists.rubyonrails.org/mailman/listinfo/rails